Tartă Rapidă Cu Brânză Cremă De Cireșe
Tarta rapidă cu brânză cremă de cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1589 calorii. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită umplutură de plăcintă cu cireșe, zahăr de cofetari, cremă de brânză și coji individuale de tartă graham cracker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Tartă Cu Brânză Cremă De Cireșe-Caise, Tartă La Cuptor Cu Cireșe Și Cremă De Brânză Wontons, și Tartă Cremă De Cireșe Brânză Iaurt Dip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul și extrageți până se omogenizează. Lingură în scoici. Se acoperă cu umplutură de plăcintă. Se dă la frigider până la servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crema de sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "