Tartă Port parfumată cu citrice

Tartă Port parfumată cu citrice
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Tarta de port parfumată cu citrice ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 521 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de portocale, lămâie, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Port parfumată cu citrice, File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, și Frisca Parfumata Cu Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, înclinați și agitați 2/3 cană de zahăr adesea până când se lichefiază și se transformă în chihlimbar, 3 până la 5 minute. O dată, se toarnă într-o tigaie de plăcintă de 10 inci (capacitate de cel puțin 6 căni). Înclinați rapid tigaia pentru a răspândi siropul peste fund; nu trebuie să acopere complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2
Clătiți portocala și lămâia; cu un cojitor de legume, îndepărtați părțile colorate de coajă de portocală și lămâie în fâșii subțiri. În tigaie nespălată, amestecați coaja și restul de 1 cană de zahăr, apăsând coaja cu o lingură de lemn pentru a elibera uleiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați lapte și smântână în amestecul de citrice-zahăr. Setați la foc mediu-mare și amestecați ocazional până la aburire (nu fierbeți). Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc; lăsați să stea 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, într-un bol, bateți gălbenușurile de ou și portul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Turnați amestecul de lapte fierbinte printr-o strecurătoare fină într-o măsură de sticlă de 1 litru; aruncați coaja. Amestecati treptat amestecul de lapte în amestec gălbenuș de ou până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Setați tigaia cu plăcintă căptușită cu caramel într-o tigaie de copt puțin mai mare de aproximativ 2 inci adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
7
Se toarnă amestecul de cremă peste caramel. Transferați cu atenție ambele Tigăi într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Turnați aproximativ 1 inch apă clocotită în tigaia exterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți până când centrul de cremă abia jiggles atunci când pie pan este ușor agitat, 40 la 45 de minute. Ridicați crema din apă fierbinte și răciți până la rece, aproximativ 1 1/2 ore; acoperiți și răciți cel puțin 12 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
10
Rulați un cuțit între flan și marginea pan. Inversați un platou mare cu ramă peste flan; ținând tigaia și platoul strâns împreună, inversați și lăsați flanul și siropul să alunece. Ridicați tava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Tăiați flanul în pene și folosiți un server pie pentru a transfera pe plăci. Lingura sirop în mod egal peste porțiuni; garnisiti cu căpșuni felii, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Server TortServer Tort

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tridente EntreSuelos Tempranillo cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Culoare cireș negru profund, cu arome de piper alb și fructe negre. Luminos și îndrăzneț pe palat, cu un finisaj egal, care are o structură și un condiment bun.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista