Tarta picantă de prune cu cremă marsala este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 605 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână migdale măcinate, unt, smântână sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 40%. Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Tartă Cu Cremă De Prune, și Tartă Cu Cremă De Prune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți, pietruiți și sfărâmați prunele și puneți-le într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2
Încălziți untul într-o tigaie mare cu condimentul și zahărul muscovado timp de 1-2 minute, până când untul s-a topit. Sfat în prune, coajă și port și gătiți timp de 1-2 minute, amestecând până când zahărul s-a dizolvat parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado Sugar
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, Opțional
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc.
4
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o la o rundă aspră de 38 cm. Nu trebuie să fii prea îngrijit. Ridicați patiseria drapând-o peste un sucitor și apoi așezând-o pe o foaie mare de copt. Patiseria ar trebui să fie prea mare, cu mult atârnat peste margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Presărați migdalele măcinate peste patiserie până la 7 cm de margini. Îngrămădiți prunele și sucurile lor peste migdale, apoi răsturnați patiseria deasupra fructelor, lăsând o gaură mare în mijloc. Nu este nevoie să fii prea agitat atâta timp cât aburul poate scăpa și fructele Arată, va fi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
7
Ungeți patiseria cu oul bătut și presărați zahărul demerara deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Demerara
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Coaceți 30-40 de minute până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Cu câteva minute înainte de servire, încălziți ușor crema într-o tigaie, apoi amestecați marsala sau sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.