Tartă picantă de prune cu cremă marsala

Tartă picantă de prune cu cremă marsala
Tarta picantă de prune cu cremă marsala este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 605 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână migdale măcinate, unt, smântână sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 40%. Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Tartă Cu Cremă De Prune, și Tartă Cu Cremă De Prune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți, pietruiți și sfărâmați prunele și puneți-le într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2
Încălziți untul într-o tigaie mare cu condimentul și zahărul muscovado timp de 1-2 minute, până când untul s-a topit. Sfat în prune, coajă și port și gătiți timp de 1-2 minute, amestecând până când zahărul s-a dizolvat parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado SugarMuscovado Sugar
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc.
4
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o la o rundă aspră de 38 cm. Nu trebuie să fii prea îngrijit. Ridicați patiseria drapând-o peste un sucitor și apoi așezând-o pe o foaie mare de copt. Patiseria ar trebui să fie prea mare, cu mult atârnat peste margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Presărați migdalele măcinate peste patiserie până la 7 cm de margini. Îngrămădiți prunele și sucurile lor peste migdale, apoi răsturnați patiseria deasupra fructelor, lăsând o gaură mare în mijloc. Nu este nevoie să fii prea agitat atâta timp cât aburul poate scăpa și fructele Arată, va fi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
7
Ungeți patiseria cu oul bătut și presărați zahărul demerara deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Coaceți 30-40 de minute până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Cu câteva minute înainte de servire, încălziți ușor crema într-o tigaie, apoi amestecați marsala sau sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Serviți plăcinta cu căldură persistentă și cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista