Tartă Meyer Lemon Curd

Tartă Meyer Lemon Curd
Tarta Meyer Lemon Curd este o rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap, cu 12 porții. Acest desert are 336 de calorii, 3 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită suc de lămâie Meyer, unt, unt și gălbenuș de ou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 15%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tarta Meyer Lemon Curd, Meyer Lemon Curd și Meyer Lemon Curd.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1
Pune untul, zahărul, făina, gălbenușul de ou și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați timp de 30 până la 60 de secunde sau până când amestecul are o consistență granuloasă, sau ceea ce îmi place să numesc etapa „Parmezan”.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați jumătate din apă și pulsați robotul de bucătărie de 2-3 ori. Aluatul ar trebui să înceapă să se împletească, adăugați apa rămasă dacă este necesar. Verificați consistența aluatului strângând o mână mică în pumn. Daca aluatul ramane impreuna, este consistenta potrivita. Dacă nu, pulsați aluatul cu puțină apă. Când aluatul a atins consistența potrivită, aruncați-l pe o suprafață de lucru curată. Folosind călcâiul mâinii, ungeți aluatul drept înainte și rulați-l înapoi cu vârful degetelor. Repetați acest proces de încă 1 până la 2 ori, pudrați cu făină dacă este necesar. Formați aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și lăsați-l la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Pe o suprafață de lucru înfăinată ușor, întindeți aluatul până la o grosime de 1/8 până la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
4
Așezați aluatul în tava de tartă. Împingeți aluatul în părțile laterale ale tăvii de tartă, rulând o mică bucată de aluat într-o bilă și împingând-o în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Rulați marginea de sus a tavii de tartă cu sucitorul pentru a tăia aluatul suplimentar din tavă și a crea o margine crocantă. Acoperiți aluatul cu folie de aluminiu și împingeți ușor folia în marginile laterale pentru a se potrivi în tigaie. Acest lucru va ajuta la menținerea părților laterale ale tartei înalte și drepte în timp ce se gătește. Umpleți coaja de tartă cu fasolea uscată și puneți la cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, îndepărtați folia și fasolea și coaceți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Scoateți coaja de tartă din cuptor și răciți. Aluatul trebuie să fie auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Într-un castron, combinați sucul de lămâie, coaja, zahărul, ouăle și sarea și amestecați până la o consistență omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Puneți într-o cratiță și aduceți la foc mediu. Gatiti, amestecand, constant pana cand amestecul se ingroasa, aproximativ 12 pana la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Luați de pe foc și adăugați untul, câte 2 bucăți o dată, până când se încorporează și are o consistență mătăsoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Turnați lemon curd în coaja de tartă pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit până când lemon curd s-a întărit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
13
Lasati sa se raceasca complet inainte de a taia.
14
Pentru ornat: Într-un castron mic, amestecați afinele, zahărul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Serviți alături de felii de tartă.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista