Tartă Irlandeză cu mere

Tartă Irlandeză cu mere
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, tarta Irlandeză cu mere ar putea fi un super lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1062 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. 270 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de sare de mare maldon, whisky irlandez single-malt, zahăr demerara și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez, Tartă Irlandeză Cu Budincă De Lămâie, și Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face zahărul sărat, încălziți cuptorul la 140C / ventilator 160C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Împrăștiați zahărul muscovado, sarea de mare Maldon și coaja de lămâie peste o foaie de copt, apoi lăsați la cuptor 15 minute să se usuce. Lăsați să se răcească, apoi blitz într-un blender. Treceți printr-o sită cu găuri mari pentru a îndepărta orice bulgări mari, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado SugarMuscovado Sugar
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pentru patiserie, pulsați făina și untul împreună într-un robot de bucătărie până când aveți textura pesmetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați zahărul și ouăle și pulsați până când totul se reunește. Înfășurați patiseria cu folie alimentară și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
5
Puneți stafidele într-o tigaie cu whisky și adăugați 1 linguriță de zahăr. Se aduce la foc mic, apoi se lasă într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
WhiskyWhisky
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați merele în pene mari și topiți untul într-o tigaie grea. Aruncați merele în unt, apoi adăugați jumătate din zahărul demerara, bățul de scorțișoară și un strop sănătos de whisky. Gatiti merele timp de 3-4 minute pana se coloreaza, apoi puneti-le intr-o sita pentru a scurge excesul de sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
WhiskyWhisky
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Rotiți cuptorul până la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Ungeți și făinați un inel de copt de 28 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Rulați două treimi din patiserie până la grosimea unei monede de 1 și tapetați inelul. Se răcește cel puțin 20 de minute. Înțepați patiseria cu o furculiță, apoi coaceți orb în cuptor timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Ungeți cu ou bătut, apoi reveniți la cuptor timp de 5 minute. Repetați din nou acest proces, gătind încă 5 minute, acest lucru va menține patiseria crocantă. Se lasă să se răcească, apoi se adaugă amestecurile de mere și stafide rezervând orice whisky care nu a fost absorbit de stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
WhiskyWhisky
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Rulați un capac pentru tartă cu restul de patiserie și așezați deasupra tartei, spălând ouăle pentru a asigura marginile. Înțepați blatul pentru a elibera abur, ou spălați blatul de patiserie și presărați cu zahărul demerara rămas. Întoarceți cuptorul la 180C/ventilator 160C / gaz 4 și gătiți timp de 20 de minute, până când blatul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Pune Tarta cu mere pe o scândură mare. Bateți ușor smântâna și adăugați whisky-ul de stafide după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
13
Serviți zahărul condimentat într-un castron pe lateral pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista