Tartă franceză cu mere (Tarte de Pommes a la Normande)

Tartă franceză cu mere (Tarte de Pommes a la Normande)
Tarta franceză de mere (tarte de Pommes a la Normande) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 256 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână brandy de mere, făină, migdale măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tarte aux Pommes la Frangipane (tartă franceză cu mere), Cifre De Afaceri Franceze De Mere (Chaussons Aux Pommes), și Tarte Aux Abricots - Tartă De Caise Franceză Glazurată Cu Migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 1/3 căni de făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul, 1 gălbenuș de ou și apă și amestecați până când amestecul formează firimituri mari. Dacă este prea uscat pentru a apăsa o mână împreună, amestecați mai multă apă. Apăsați aluatul într-o bilă și înfășurați în folie de plastic. Aplatizați ușor și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până când este ferm. Această parte se poate face cu până la trei zile în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Pentru a face frangipanul, cremă împreună untul și 1/2 cană de zahăr într-un bol mediu până când este ușor și moale. Amestecați treptat oul și gălbenușul de ou rămas pe rând. Se amestecă brandy de mere. Se amestecă 2 linguri de făină în migdalele măcinate, apoi se amestecă în aluat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Brandy De MereBrandy De Mere
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Rotiți aluatul de patiserie la aproximativ un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor înmuiată. Îndoiți ușor în sferturi și centrați punctul într-o tigaie de tartă sau plăcintă de 10 inci. Desfaceți aluatul și apăsați în partea de jos și în sus pe laturi. Înțepați cu o furculiță peste tot și flaut marginile. Întoarceți patiseria la frigider pentru a se răci până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați o foaie de copt în interiorul cuptorului în timp ce se preîncălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți frangipanul în patiseria răcită și răspândiți-l într-un strat uniform. Aranjați feliile de mere într-un model spiralat suprapus. Fiecare felie trebuie să aibă o margine presată în frangipan până când atinge baza de patiserie și apoi se suprapune peste felia anterioară. Începeți de la marginea exterioară și lucrați spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Așezați placa de plăcintă deasupra foii de copt în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți timp de 15 minute sau până când umplutura începe să se rumenească. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți încă 10 minute, apoi presărați zahăr peste vârful tartei. Reveniți la cuptor pentru încă 10 minute sau până când zahărul se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Răciți tarta pe un suport de sârmă. Cu puțin timp înainte de servire, încălziți jeleul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Adăugați puțină apă dacă este necesar pentru a face o consistență lichidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Periați pe tartă pentru o strălucire frumoasă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista