Tartă franceză cu mere (Tarte de Pommes a la Normande)

Tartă franceză cu mere (Tarte de Pommes a la Normande)
Tarta franceză de mere (tarte de Pommes a la Normande) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 256 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. 504 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână zahăr, gălbenuș de ou, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tarte aux Pommes la Frangipane (tartă franceză cu mere), Cifre De Afaceri Franceze De Mere (Chaussons Aux Pommes), și Tarte Aux Abricots - Tartă De Caise Franceză Glazurată Cu Migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 1/3 căni de făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați untul, 1 gălbenuș de ou și apă și amestecați până când amestecul formează firimituri mari. Dacă este prea uscat pentru a apăsa o mână împreună, amestecați mai multă apă. Apăsați aluatul într-o bilă și înfășurați în folie de plastic. Aplatizați ușor și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până când este ferm. Această parte se poate face cu până la trei zile în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Pentru a face frangipanul, cremă împreună untul și 1/2 cană de zahăr într-un bol mediu până când este ușor și moale. Amestecați treptat oul și gălbenușul de ou rămas pe rând. Se amestecă brandy de mere. Se amestecă 2 linguri de făină în migdalele măcinate, apoi se amestecă în aluat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Brandy De MereBrandy De Mere
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Rotiți aluatul de patiserie la aproximativ un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor înmuiată. Îndoiți ușor în sferturi și centrați punctul într-o tigaie de tartă sau plăcintă de 10 inci. Desfaceți aluatul și apăsați în partea de jos și în sus pe laturi. Înțepați cu o furculiță peste tot și flaut marginile. Întoarceți patiseria la frigider pentru a se răci până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați o foaie de copt în interiorul cuptorului în timp ce se preîncălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Puneți frangipanul în patiseria răcită și răspândiți-l într-un strat uniform. Aranjați feliile de mere într-un model spiralat suprapus. Fiecare felie trebuie să aibă o margine presată în frangipan până când atinge baza de patiserie și apoi se suprapune peste felia anterioară. Începeți de la marginea exterioară și lucrați spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
MărMăr
8
Așezați placa de plăcintă deasupra foii de copt în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Coaceți timp de 15 minute sau până când umplutura începe să se rumenească. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți încă 10 minute, apoi presărați zahăr peste vârful tartei. Reveniți la cuptor pentru încă 10 minute sau până când zahărul se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Răciți tarta pe un suport de sârmă. Cu puțin timp înainte de servire, încălziți jeleul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Adăugați puțină apă dacă este necesar pentru a face o consistență lichidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
13
Periați pe tartă pentru o strălucire frumoasă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista