Tartă de struguri și coacăze cu brânză Fontina
Tarta de struguri și coacăze cu brânză Fontina este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 229 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Tartă Cu Brânză De Struguri Prăjită, Tartă De Coacăze Roșii, și Tarta Cu Sparanghel Fontinan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați apa clocotită și coacăzele; lăsați să stea 15 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Tăiați crustele din pâine; aruncați crustele.
Tăiați fiecare felie în 4 triunghiuri; așezați triunghiurile într-un singur strat într-un vas de quiche de 10 inci acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă 1/2 cană lapte peste pâine; lăsați să stea 5 minute. Se acoperă cu coacăze, brânză și struguri.
Așezați făina într-un bol și adăugați treptat restul de 1 cană de lapte, amestecând cu un bici de sârmă până la amestec. Se amestecă 1/3 cană de zahăr, făină de porumb, coajă de lămâie, albușuri de ou și ou; se toarnă peste tartă.
Stropiți uleiul peste tartă și presărați cu 1 lingură de zahăr și rozmarin.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este setat; lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.