Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 343 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă de sparanghel și ceapă de primăvară, O Tartă De Ceapă De Primăvară, și Tartă De Caise De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Făinați ușor suprafața de lucru și întindeți patiseria cu puf până la un dreptunghi uniform de 9 pe 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Combinați mascarpone, 1 1/4 lingurițe de sare, făina, oul și coaja de lămâie, apoi pliați în arpagic și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Mascarpone
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Răspândiți peste patiseria de puf, lăsând o margine de 3/4 inci. Faceți mici tăieturi în jurul marginii la aproximativ 1 inch distanță cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Aruncați sparanghelul cu uleiul de măsline într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați jumătate din sparanghel într-un rând îngrijit pe suprafața tartei, astfel încât vârfurile să se întâlnească cu marginea. Faceți același lucru în direcția opusă cu sparanghelul rămas. Condimentează cu restul de 1/4 linguriță de sare și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Coaceți până când marginea tartei este aurie adâncă și umflată, iar partea de sus este ușor pătată maro auriu, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se lasă să se răcească 5 până la 10 minute și se servește.