Tartă de smochine aurii și Mascarpone
Această rețetă face 12 porții cu 134 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de smântână grea, brânză mascarpone, smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartă Cu Fructe De Pădure Și Mascarpone, Tartă Cu Căpșuni Și Mascarpone, și Tartă De Mascarpone Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Tăiați foile Feuille de ' Bric în pătrate de 2 1/2 inci, pulverizați cu spray de tigaie și încrucișați în cutii de brioșă.
Coaceți până se rumenesc, lăsați să se răcească și scoateți din tigaie.
Într-un castron mediu amestecați smochinele scoase din sirop cu brânză mascarpone, smântână grea și 1 ou mare.
Se amestecă la viteză mică până când smochinele sunt bine rupte. Condimentează cu sare și piper, după gust. Umpleți coaja de tartă 3/4 din drum și coaceți timp de 20 de minute sau până când umplutura este fermă.
Garnisiți cu sirop de smochine negre și serviți cald.