Tartă de praz și ceapă cu ierburi
Tarta de praz și ceapă cu ierburi Ch vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 4,03 USD pe porție. O porție conține 966 calorii, 23g de proteine, și 67g de grăsime. Dacă aveți ou, piper, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Tartă Cu Praz, Tartă de ceapă și ierburi, și Herb Chevre Răspândirea Smochinelor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați foile de patiserie puf în jumătate pe lungime.
Tăiați benzi late de 1/4 inci de pe fiecare parte a fiecărei piese, rezultând 8 benzi lungi și 8 scurte.
Periați o margine lată de 1/4 inci pe cele 4 baze mai mari cu spălare de ouă și așezați benzi de patiserie tăiate deasupra pentru a forma o margine ridicată. Apăsați ușor pentru a adera. Chill patiserie.
Amestecați brânza de capră cu jumătate din ierburi într-un bol mic până când este moale și cremoasă.
Răspândiți uniform în partea de jos a fiecărei tarte și răciți.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați prazul și ceapa verde. Se sotează până se înmoaie și translucid, aproximativ 5 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Așezați amestecul de praz pe brânză de capră în centrul fiecărei tarte.
Se presară cu ierburile rămase și se așează pe o foaie de copt.
Periați marginile de patiserie cu spălarea ouălor rămase și coaceți 18 până la 20 de minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc și se umflă. Feliați și serviți cald sau la temperatura camerei.