Tartă de porumb, slănină și ceapă verde
Porumb, Bacon, si ceapa verde Tarta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată, piper, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest curs principal cu Caramel Sărat Brownie Milkshake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 33%. Încercați Tartă Cu Cartofi, Ceapă Verde Și Slănină, Tartă Cu Slănină Și Ceapă, și Tartă cu ceapă și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gătiti feliile de slănină într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 3 minute sau până când slănina se rumeneste ușor.
Adăugați porumb și ceapă; sotati 3 minute.
Așezați amestecul de porumb într-un castron mare.
Adăugați laptele, 2 linguri de brânză, sare, piper, albușuri de ou și ou; se amestecă până se amestecă bine.
Înveliți ușor o tigaie rotundă cu fund detașabil de 10 1/2 inch cu spray de gătit. Desfaceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și lăsați să se odihnească 5 minute. Pat aluat în partea de jos și în sus părți ale tigaie pregătit.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Se toarnă amestecul de slănină în aluat și se presară cu 2 linguri de brânză.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când este setat. Tarta rece în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.