Tartă de portocale de sânge cu sos de caramel de portocale

Tartă de portocale de sânge cu sos de caramel de portocale este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, coajă de portocală de sânge, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge, și Mini chipsuri de nucă de pere cu sos de caramel de portocale de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul, sucul de portocale, sucul de lămâie, ouăle, gălbenușurile de ou și coaja de portocală într-un bol metalic mediu pentru a se amesteca.
Adăugați unt; puneți vasul peste cratița cu apă clocotită și bateți constant până când cașul se îngroașă și termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de caș 175 F, aproximativ 12 minute (nu fierbeți).
Scoateți vasul de peste apă. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața cașului; răciți cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați smântână și gălbenușul de ou și procesați până când aluatul se aglomerează. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc.
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 13-inch rotund.
Transferați în tigaie cu diametrul de 10 inci cu fund detașabil. Îndoiți aluatul în exces și apăsați pe părțile laterale ale tigaiei, formând laturi cu grosime dublă. Pierce crusta peste tot cu furculita; congela 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți crusta până la fiert, aproximativ 30 de minute. Se răcește crusta complet în tigaie pe raft.
Întindeți cașul uniform în crusta răcită. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Tăiați coaja și miezul alb din portocale. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați între membrane pentru a elibera segmente portocalii.
Transferați segmentele pe prosoape de hârtie și uscați-le. Aranjați segmente portocalii în cercuri concentrice deasupra cașului portocaliu. Se răcește tarta până la 1 oră.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Stropiți ușor cu sos de Caramel portocaliu și serviți.