Tartă de portocale de sânge cu sos de caramel de portocale

Tartă de portocale de sânge cu sos de caramel de portocale
Tartă de portocale de sânge cu sos de caramel de portocale este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, coajă de portocală de sânge, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge, și Mini chipsuri de nucă de pere cu sos de caramel de portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul, sucul de portocale, sucul de lămâie, ouăle, gălbenușurile de ou și coaja de portocală într-un bol metalic mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați unt; puneți vasul peste cratița cu apă clocotită și bateți constant până când cașul se îngroașă și termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de caș 175 F, aproximativ 12 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți vasul de peste apă. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața cașului; răciți cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați untul și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați smântână și gălbenușul de ou și procesați până când aluatul se aglomerează. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
AluatAluat
4
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 13-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați în tigaie cu diametrul de 10 inci cu fund detașabil. Îndoiți aluatul în exces și apăsați pe părțile laterale ale tigaiei, formând laturi cu grosime dublă. Pierce crusta peste tot cu furculita; congela 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
6
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți crusta până la fiert, aproximativ 30 de minute. Se răcește crusta complet în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Întindeți cașul uniform în crusta răcită. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Tăiați coaja și miezul alb din portocale. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați între membrane pentru a elibera segmente portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Transferați segmentele pe prosoape de hârtie și uscați-le. Aranjați segmente portocalii în cercuri concentrice deasupra cașului portocaliu. Se răcește tarta până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Tăiați tarta în pene.
13
Stropiți ușor cu sos de Caramel portocaliu și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
PortocaliuPortocaliu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista