Tarta de mic dejun cu migdale de afine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 717 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, gălbenuș de ou, jeleu de coacăze plus 1 lingură de apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartă Cu Migdale De Afine, Tartă De Afine-Migdale, și Tartă cu afine și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați zahărul, vârful de sare și 2 (1/4-halbe) afine într-o cratiță. Zest lamaie peste partea de sus, apoi suc de aproximativ 1 lingura si se adauga la fructe de padure. Dă-i o agitație. Puneți soba la foc mediu și gătiți până când fructele de pădure își eliberează sucurile și arată ca jeleu sau gem.
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
În timp ce se întâmplă acest lucru, bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb împreună într-un castron mic. Se amestecă în fructe de padure și se fierbe până la frumos și gros. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pentru crustă: puneți făina într-un robot de bucătărie, adăugați 1/2 cană migdale, zahăr, un vârf de sare și puls până când este o masă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați gălbenușul de ou și untul rece (untul rece face crusta frumoasă și fulgi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Adăugați extractul și procesați amestecul până se transformă într-o mică minge de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Apăsați aluatul frumos și uniform într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil. Înghețați aproximativ 1 oră pentru a-l întări. Congelarea va ajuta, de asemenea, să faceți o tartă crocantă frumoasă după coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Puneți o bucată de pergament pe aluat și umpleți-o cu fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
8
Coaceți timp de aproximativ 12 minute. Aceasta se numește coacere oarbă, care menține crusta frumoasă și plată și lasă mult spațiu pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți fasolea și pergamentul și gătiți crusta până se rumenesc frumos și auriu, încă 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Lasă să se răcească.
11
Încălziți jeleul de coacăz negru și 1 lingură de apă într-o cratiță pentru a-l topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze Negre
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
12
Se toarnă umplutura de afine în tartă și se întinde pe margini. Mound afine proaspete rămase peste partea de sus.