Tartă De Mic Dejun Cu Migdale De Afine

Tartă De Mic Dejun Cu Migdale De Afine
Tarta de mic dejun cu migdale de afine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 717 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, gălbenuș de ou, jeleu de coacăze plus 1 lingură de apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartă Cu Migdale De Afine, Tartă De Afine-Migdale, și Tartă cu afine și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați zahărul, vârful de sare și 2 (1/4-halbe) afine într-o cratiță. Zest lamaie peste partea de sus, apoi suc de aproximativ 1 lingura si se adauga la fructe de padure. Dă-i o agitație. Puneți soba la foc mediu și gătiți până când fructele de pădure își eliberează sucurile și arată ca jeleu sau gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
În timp ce se întâmplă acest lucru, bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb împreună într-un castron mic. Se amestecă în fructe de padure și se fierbe până la frumos și gros. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru crustă: puneți făina într-un robot de bucătărie, adăugați 1/2 cană migdale, zahăr, un vârf de sare și puls până când este o masă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați gălbenușul de ou și untul rece (untul rece face crusta frumoasă și fulgi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Adăugați extractul și procesați amestecul până se transformă într-o mică minge de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Apăsați aluatul frumos și uniform într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil. Înghețați aproximativ 1 oră pentru a-l întări. Congelarea va ajuta, de asemenea, să faceți o tartă crocantă frumoasă după coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Puneți o bucată de pergament pe aluat și umpleți-o cu fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Coaceți timp de aproximativ 12 minute. Aceasta se numește coacere oarbă, care menține crusta frumoasă și plată și lasă mult spațiu pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Scoateți fasolea și pergamentul și gătiți crusta până se rumenesc frumos și auriu, încă 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Lasă să se răcească.
11
Încălziți jeleul de coacăz negru și 1 lingură de apă într-o cratiță pentru a-l topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze NegreCoacăze Negre
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se toarnă umplutura de afine în tartă și se întinde pe margini. Mound afine proaspete rămase peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu AfineUmplutură De Plăcintă Cu Afine
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Ungeți blatul cu glazura de jeleu. Luați migdalele prăjite rămase și presărați-le în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
14
Se pune la frigider pentru a se întări.
15
Scoateți fundul tartei, feliați și serviți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista