Reteta Tarta de mere franceză este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 569 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, veți obține un desert care servește 6. Un amestec de rom calvados, unt, mere Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă De Mere Franceză, Tartă De Mere Franceză, și Tartă De Mere Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru patiserie, Așezați făina, sarea și zahărul în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Puls pentru câteva secunde pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul și pulsul de 10 până la 12 ori, până când untul este în bucăți mici de mărimea mazărelor. Cu motorul pornit, turnați apa cu gheață pe tubul de alimentare și pulsați doar până când aluatul începe să se unească. Aruncați pe o placă înmuiată și frământați rapid într-o minge. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o tavă cu hârtie pergament.
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
3
Rotiți aluatul puțin mai mare de 10 x 14 inci. Folosind o riglă și un cuțit mic, tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați aluatul pe tigaia pregătită și dați-l la frigider în timp ce pregătiți merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Cojiți merele și tăiați-le pe jumătate prin tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Scoateți tulpinile și miezurile cu un cuțit ascuțit și un baller de pepene galben. Feliați merele în cruce în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Așezați felii de mere suprapuse în diagonală pe mijlocul tartei și continuați să faceți rânduri diagonale pe ambele părți ale primului rând până când patiseria este acoperită cu felii de mere. (Am tendința de a nu folosi capetele de mere pentru a face aranjamentul frumos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Se presară cu 1/2 cană de zahăr complet și se punctează cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
9
Coaceți 45 de minute până la 1 oră, până când patiseria se rumeneste și marginile merelor încep să se rumenească. Rotiți tigaia o dată în timpul gătitului. Dacă patiseria se umflă într-o zonă, tăiați o mică fantă cu un cuțit pentru a lăsa aerul să iasă. Nu-ți face griji! Sucurile de mere vor arde în tigaie, dar tarta va fi bine! Când tarta s-a terminat, încălziți jeleul de caise împreună cu Calvados și periați merele și patiseria complet cu amestecul de jeleu. Slăbiți Tarta cu o spatulă metalică, astfel încât să nu se lipească de hârtie. Se lasă să se răcească și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calvados
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman