Tartă De Fenicul-Roșii

Tartă De Fenicul-Roșii
Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 544 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți fenicul, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tarta caramelizata cu fenicul si mere, Tarta de ceapa cu mustar si fenicul, și Tarta De Ceapa Cu Mustar Si Fenicul.

Instrucțiuni

1
Pe o placă ușor făinată, rotiți patiseria într-o lățime rotundă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
2
Transferați patiseria într-o tigaie de 12 inci cu jantă detașabilă. Apăsați în tigaie și tăiați aluatul care depășește apăsând marginea pe marginea tigaiei. Rezervați resturi de patiserie pentru o altă utilizare sau aruncați-le. Înțepați fundul peste tot cu o furculiță, acoperiți cu folie de plastic și congelați 30 de minute sau până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
3
Între timp, tăiați și aruncați baza de fenicul, împreună cu tulpini verzi dure. Tăiați subțire capul de fenicul în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
BazaBaza
4
Preîncălziți cuptorul la 350 (convecția nu este recomandată). Setați o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Adăugați ulei de măsline, fenicul și șalotă. Gatiti, amestecand des, pana cand legumele se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
6
Se presară pătrunjel, se condimentează cu sare și piper după gust și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
7
Scoateți crusta de tartă din congelator și puneți-o (încă în tigaie) în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor și acoperiți uniform cu parmezan, apoi amestec de fenicul-șalotă, apoi roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
TomateTomate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți până când brânza începe să devină maro auriu pal, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți marginea tigaiei, tăiați-o în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Do-ahead sfaturi: face aluat prin pas păstrați congelate, înfășurat strâns, până la 1 săptămână. Faceți fenicul-eșalotă până la 3 zile înainte. La frigider, acoperit, până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
AluatAluat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista