Tartă De Fenicul-Roșii
Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 544 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți fenicul, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tarta caramelizata cu fenicul si mere, Tarta de ceapa cu mustar si fenicul, și Tarta De Ceapa Cu Mustar Si Fenicul.
Instrucțiuni
Pe o placă ușor făinată, rotiți patiseria într-o lățime rotundă de 14 inci.
Transferați patiseria într-o tigaie de 12 inci cu jantă detașabilă. Apăsați în tigaie și tăiați aluatul care depășește apăsând marginea pe marginea tigaiei. Rezervați resturi de patiserie pentru o altă utilizare sau aruncați-le. Înțepați fundul peste tot cu o furculiță, acoperiți cu folie de plastic și congelați 30 de minute sau până la 1 săptămână.
Între timp, tăiați și aruncați baza de fenicul, împreună cu tulpini verzi dure. Tăiați subțire capul de fenicul în cruce.
Preîncălziți cuptorul la 350 (convecția nu este recomandată). Setați o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mic.
Adăugați ulei de măsline, fenicul și șalotă. Gatiti, amestecand des, pana cand legumele se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Se presară pătrunjel, se condimentează cu sare și piper după gust și se ia de pe foc.
Scoateți crusta de tartă din congelator și puneți-o (încă în tigaie) în cuptorul preîncălzit.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți uniform cu parmezan, apoi amestec de fenicul-șalotă, apoi roșii.
Coaceți până când brânza începe să devină maro auriu pal, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult.
Scoateți marginea tigaiei, tăiați-o în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
Do-ahead sfaturi: face aluat prin pas păstrați congelate, înfășurat strâns, până la 1 săptămână. Faceți fenicul-eșalotă până la 3 zile înainte. La frigider, acoperit, până când este gata de utilizare.