Tartă De Dovleac Cu Vanilie-Bourbon
Vanilie-Bourbon dovleac Tart este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 266 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, brânză cremă cu 3 grăsimi, dovleac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Placinta De Dovleac Cu Vanilie-Bourbon, Tartă De Dovleac Bourbon-Caramel, și Bourbon Pumpkin Pie Tart a La Mode pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Stropiți untul peste amestecul de firimituri; amestecați cu o furculiță. Apăsați ferm în partea inferioară și 1 inch în sus a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor; se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti umplutura, bateți crema de brânză, 1/2 cană zahăr granulat și zahăr brun într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până la neted.
Adăugați dovleacul și ouăle; bateți până se combină, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați bourbon și următoarele 5 ingrediente (prin ienibahar măcinat); bateți 1 minut sau până când sunt combinate.
Turnați amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Așezați tigaia într-o tigaie mare; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când centrul abia se mișcă atunci când partea de tigaie este atinsă. Se răcește complet pe suportul de sârmă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Puneți smântâna și zahărul pudră într-un bol mic; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Serviți frisca îndulcită cu tartă.