Tartă De Caise Caramelizată Cu Susul În Jos

Tartă De Caise Caramelizată Cu Susul În Jos
Tarta de caise caramelizată cu susul în jos este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 287 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână caise, frișcă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos, Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, și Tort Cu Caise Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1/2 cană de zahăr dacă folosiți caise conservate (sau 3/4 cană de zahăr dacă folosiți caise proaspete) și 2 linguri de apă într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul este chihlimbar adânc, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu peria de patiserie înmuiată în apă și tigaia învârtită, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Adăugați unt și smântână (amestecul va bule puternic). Se amestecă la foc mic până se dizolvă bucățile de caramel. Turnați imediat caramelul într-o tigaie antiaderentă cu diametrul de 10 inci, rezistentă la cuptor; rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei. Așezați cu grijă jumătățile de caise, cu partea rotunjită în jos, strâns împreună deasupra caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel BițiCaramel Biți
CaiseCaise
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Intindeti foetaj foaie pe suprafață ușor presarata cu faina la 12 1/2-inch pătrat. Folosind fundul sau platoul de tigaie de 12 inci ca ghid, tăiați patiseria în rotund de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
5
Așezați caisele rotunde de foietaj deasupra caiselor în tigaie. Apăsați ușor patiseria în jurul caiselor la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți tarta până când patiseria este umflată și aurie adâncă, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor; se răcește 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați în jurul marginii de patiserie pentru a slăbi.
9
Așezați un platou mare cu margini deasupra tigaiei. Folosind mănuși de cuptor ca ajutor, țineți tigaia și platoul strâns împreună și inversați, permițând tarta și siropul să cadă pe platou. Ridicați cu grijă tigaia. Rearanjați orice caise care ar fi putut fi dislocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
TigaieTigaie
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista