Tartă De Busuioc De Roșii Proaspete

Tartă De Busuioc De Roșii Proaspete
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 284 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, făină, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Tartă de busuioc de roșii cu crustă de mămăligă adaptată de La Donna Hay ' s în stare proaspătă și ușoară, Tarta de fructe de padure cu crema de caju de lamaie si busuioc proaspat, și Tartă Cu Roșii De Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făinurile; se taie în unt până se sfărâmă. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți produse de patiserie pentru a se potrivi cu un 9-in. tavă de tartă canelată cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
3
Transferați patiseria în tigaie; tăiați chiar și cu marginea.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se coace la 350 la 13-15 minute sau până se rumenesc ușor. Între timp, feliați subțire roșiile; așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
5
Presărați 2 căni de brânză în crustă; deasupra cu busuioc. Puneți trei felii de roșii deoparte; aranjați feliile rămase într-un model ușor suprapus în jurul marginii tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Stropiți cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Presărați brânza rămasă în centrul tartei; se acoperă cu felii de roșii rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
BrânzăBrânză
8
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când crusta este crocantă și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista