Tartă De Busuioc De Roșii Proaspete
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 284 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, făină, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Tartă de busuioc de roșii cu crustă de mămăligă adaptată de La Donna Hay ' s în stare proaspătă și ușoară, Tarta de fructe de padure cu crema de caju de lamaie si busuioc proaspat, și Tartă Cu Roșii De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făinurile; se taie în unt până se sfărâmă. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți produse de patiserie pentru a se potrivi cu un 9-in. tavă de tartă canelată cu fundul detașabil.
Transferați patiseria în tigaie; tăiați chiar și cu marginea.
Se coace la 350 la 13-15 minute sau până se rumenesc ușor. Între timp, feliați subțire roșiile; așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Presărați 2 căni de brânză în crustă; deasupra cu busuioc. Puneți trei felii de roșii deoparte; aranjați feliile rămase într-un model ușor suprapus în jurul marginii tartei.
Stropiți cu ulei; se presară sare și piper.
Presărați brânza rămasă în centrul tartei; se acoperă cu felii de roșii rezervate.
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când crusta este crocantă și brânza este topită.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.