Tartă de afine cu scorțișoară
Tarta de afine cu scorțișoară ia aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la BBC Good Food are 21 de fani. Dacă aveți la îndemână brânză, zahăr tos auriu, împachetați produse de patiserie gata preparate și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Clatite de migdale de afine cu sos de afine-scortisoara, Tarta Cu Afine, și Tarta Cu Afine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Tapetați o foaie de copt cu pergament de copt.
Se amestecă scorțișoara și zahărul tos.
Împrăștiați zahărul de scorțișoară pe suprafața de lucru, apoi întindeți patiseria deasupra zahărului, la aproximativ grosimea de 2 x 1 monede. Folosind o farfurie mare, decupați o rundă îngrijită (aproximativ 23 cm este bine) și ridicați-o pe foaia de copt căptușită. Înțepați patiseria peste tot cu o furculiță și sertizați în jurul marginii cu degetul și degetul mare. Se răcește timp de 15 minute.
Coaceți patiseria în cuptor timp de 10-12 minute sau până la uscare și biscuitate. Se lasă să se răcească complet înainte de a se transfera cu atenție pe o farfurie de servire.
Bateți brânza moale cu sucul de portocale și coaja, adăugând zahărul glazură după gust.
Întindeți acest lucru peste baza de patiserie lăsând o margine de 2,5 cm în jurul marginii. Acoperiți crema de portocale cu afine și praf ușor cu zahăr glazură chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.