Tartă Cu Zmeură-Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu zmeură-rubarbă. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.58 pe portie. O porție conține 556 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, rubarbă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartă Cu Zmeură-Rubarbă, Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată, și Tarta Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.In un robot de bucătărie, combinați făina, sarea și 1 lingură de zahăr.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați apă rece, 1 lingură la un moment dat și pulsați până când aluatul se reunește, dar este încă ușor sfărâmicios (ar trebui să utilizați 3 până la 4 linguri în total). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor. Formați aluatul într-un disc, înfășurați-l în plastic și dați-l la frigider timp de 20 de minute.Între timp, într-un castron mare, combinați rubarba, zmeura și 1 cană din zahărul rămas; pus deoparte.Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un cerc de 14 inci.
Așezați-l într-o tigaie mare din fontă, permițând aluatului să atârne peste margine. Se acoperă cu amestecul de rubarbă. Îndoiți marginea aluatului peste fructe (pentru a crea pliuri). Ungeți ușor partea superioară a aluatului cu apă și presărați cu zahărul rămas.
Coaceți până se rumenesc, 50 până la 55 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 5 până la 10 minute. Feliați în pene și serviți cu frisca sau înghețata (dacă folosiți).