Tartă Cu Zmeură-Rubarbă

Tartă Cu Zmeură-Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu zmeură-rubarbă. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.58 pe portie. O porție conține 556 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, rubarbă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartă Cu Zmeură-Rubarbă, Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată, și Tarta Cu Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.In un robot de bucătărie, combinați făina, sarea și 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Adăugați apă rece, 1 lingură la un moment dat și pulsați până când aluatul se reunește, dar este încă ușor sfărâmicios (ar trebui să utilizați 3 până la 4 linguri în total). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor. Formați aluatul într-un disc, înfășurați-l în plastic și dați-l la frigider timp de 20 de minute.Între timp, într-un castron mare, combinați rubarba, zmeura și 1 cană din zahărul rămas; pus deoparte.Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un cerc de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Așezați-l într-o tigaie mare din fontă, permițând aluatului să atârne peste margine. Se acoperă cu amestecul de rubarbă. Îndoiți marginea aluatului peste fructe (pentru a crea pliuri). Ungeți ușor partea superioară a aluatului cu apă și presărați cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți până se rumenesc, 50 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Lăsați să se răcească timp de 5 până la 10 minute. Feliați în pene și serviți cu frisca sau înghețata (dacă folosiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista