Tartă Cu Zmeură
Tarta de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 256 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, jeleu de coacăze, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Zmeură Frangipane, Înghețată Cu Miere Și Zmeură, Tartă De Zmeură Mai, și Tartă cu pere și zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti patiseria, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, 2 linguri de zahăr și 1/4 linguriță de sare într-un bol.
Tăiați untul și scurtați-l cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Presărați suprafața cu apă cu gheață, 1 lingură la un moment dat; aruncați cu o furculiță până când este umedă și sfărâmicioasă (nu formați o bilă).
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic și acoperiți. Se răcește 10 minute. Se suprapun ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic; potriviți aluatul, înfășurați-l cu partea în sus, într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; coaceți la 375 timp de 20 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti crema de patiserie, combinați 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță mică la foc mediu. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici. Se amestecă gălbenușul de ou; se aduce la fierbere, amestecând constant. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Răzuiește într-un castron. Apăsați folia de plastic pe suprafața cremei de patiserie.
Așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață. Se răcește complet, amestecând ocazional.
Lingura crema de patiserie în crustă; răspândit uniform. Sus cu zmeură, pornind de la centru.
Așezați jeleul într-un castron mic; cuptor cu microunde la mare timp de 10 secunde la un moment dat, amestecând bine, până când jeleul se încălzește și se diluează. Aplicați jeleu într-un strat uniform peste tartă folosind o perie de patiserie. Se răcește tarta 15 minute sau până când se instalează jeleul; acoperiți ușor cu folie de plastic și răciți cel puțin 45 de minute înainte de servire.