Tartă Cu Trufe De Zmeură

Tartă Cu Trufe De Zmeură
Tarta cu trufe de zmeură necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 285 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, migdale, crustă de plăcintă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Tartă Cu Trufe De Zmeură, Tartă Cu Trufe De Ciocolată, și Tartă Cu Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Coajă coaptă folosind tigaie de tartă de 9 inci cu fund detașabil sau tigaie de sticlă de 9 inci. Tăiați marginea dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Coaceți 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți crusta parțial coaptă din cuptor. Periați ușor crusta cu albus de ou; se presară cu migdale măcinate. Reveniți la cuptor; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește în timp ce se face umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
În cratița de 2 litri, topiți ciocolata de 6 oz și untul la foc mic, amestecând ocazional, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc.
7
În castron mic, bateți gălbenușurile de ou ușor cu sârmă. Se amestecă lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați amestecul de gălbenuș de ou în ciocolată. Cu sârmă măturică, bate la foc mic 3-4 minute, amestecand frecvent, până când amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se toarnă în coajă coaptă răcită. Aranjați zmeura peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
10
Într-o cratiță de 1 litru, topiți gemul la foc mic. Se amestecă extractul. Periați ușor zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Într-o altă cratiță de 1 litru, topiți 1 oz ciocolată cu ulei la foc mic, amestecând frecvent, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Stropiți peste zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
13
Se presară cu migdale feliate. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
14
Se ornează cu frunze de mentă. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista