Tartă Cu Trufe De Portocale Confiate
Tarta cu trufe de portocale confiate este o vegetarian desert. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 487 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Trufe întunecate, cireșe confiate și înghețată de migdale prăjite, Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate, și Tartă Cu Trufe De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsează mai întâi 3 ingrediente într-un robot de bucătărie de 3 sau 4 ori sau până se combină.
Adăugați unt și pulsați de 5 sau 6 ori sau până se sfărâmă. Cu procesorul care rulează, adăugați treptat 2 linguri. apă, gălbenuș de ou și vanilie; procesați până când aluatul formează o bilă și lasă părțile laterale ale bolului, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Acoperiți și răciți 1 1/2 ore.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 " pe o suprafață ușor făinată. Puneți produse de patiserie într-o tigaie de 9" cu fund detașabil. Tăiați excesul de patiserie, permițând marginilor să depășească 1/2"; pliați în consolă pe marginea interioară a tigaiei pentru a forma laturi duble groase. Pierce fundul de patiserie cu o furculiță; congela 20 de minute.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Bateți împreună frisca și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic.
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în crustă coaptă. Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm.
Bateți împreună 1 cană de apă, 1 cană de zahăr și, dacă doriți, 1/2 linguriță. pudră de curry într-o tigaie mare și grea. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați felii de portocale în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 25 până la 30 de minute, întorcând feliile ocazional sau până când feliile de portocale sunt translucide.
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați feliile de portocale să se răcească în sirop.
Aranjați felii de portocale deasupra tartei înainte de servire. Lingurați siropul rămas peste fiecare porție.
Remediați-l mai repede: omiteți crusta de casă (primele 7 ingrediente) și folosiți 1/2 dintr-un 15 oz. pachet de bucăți frigorifice. Desfaceți piecrust și potriviți-vă în tigaie. Înțepați cu o furculiță.
Coaceți la 375 timp de 18 minute sau până devin aurii. Se răcește complet și se continuă umplerea.