Tartă Cu Stafide Cu Mere

Tartă Cu Stafide Cu Mere
Nevoie de un desert vegetarian? Tarta cu stafide de mere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 569 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 18%. Încercați Tartă Cu Stafide De Afine, Tartă de dovleac și stafide, și Chard Elvețian, Stafide Și Tartă Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați untul, făina și sarea în robotul de bucătărie. Pulse până când amestecul arată ca parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Stropiți în jumătate din apa cu gheață și pulsați până când amestecul formează o bilă aspră, adăugând apa rămasă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scoateți aluatul din robotul de bucătărie, formați-l într-un disc, înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Umplere: nota bucătarului: suficient pentru 2 tarte. Este mai ușor să faceți o cantitate mai mare și va dura la frigider luni întregi.)
5
Într-o cratiță mică topiți untul și gătiți-l până când începe să se rumenească și începe să miroasă a alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Transferați untul în vasul unui mixer de suport echipat cu o paletă, apoi adăugați zahărul și bateți împreună la o viteză medie. Adăugați treptat făina. Odată ce făina este încorporată, adăugați ouăle, câte 1 pe rând. Bateți semințele de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Mere: într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați merele și zahărul și gătiți până când încep să se înmoaie, aproximativ 6 până la 7 minute. Trageți tigaia de pe arzător și adăugați brandy. Întoarceți-vă la foc și flambați, dacă doriți, sau lăsați alcoolul să ardă. Aruncați stafidele și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Scoateți aluatul din frigider cu 15 minute înainte de a fi gata de utilizare, acest lucru va permite aluatului să se înmoaie și să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2
Praf o suprafață de lucru curată cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Rotiți aluatul la o grosime de aproximativ 1/8 inci și așezați-l într-o tigaie de tartă de 9 inci, cu o mulțime de consolă pe părțile laterale. Schmear jumătate din umplutură în partea de jos a tăvii de tartă și deasupra cu amestecul de mere. Îndoiți aluatul deasupra merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Ungeți aluatul cu spălarea ouălor. Refrigerați cealaltă jumătate a umpluturii pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit până când blatul este maro auriu și ușor crocant, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți tarta din cuptor, tăiați-o în pene și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista