Tartă cu smochine și Gorgonzola
Tarta cu smochine și Gorgonzola este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 228 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă cu gheață, conserve de smochine, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tarta Cu Pere Gorgonzola, Tarta cu pere și Gorgonzola, și Tarta Cu Gorgonzola Cu Afine.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Așezați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se combină.
Adăugați unt răcit; puls de 15 ori sau până când amestecul seamănă cu făina de porumb. Cu procesorul pornit, adăugați încet 2 linguri de apă cu gheață, câte 1 lingură odată, prin jgheabul alimentar, procesând doar până la amestecare (nu lăsați aluatul să formeze o bilă). Apăsați amestecul de firimituri în părțile inferioare și în sus ale unei tigaie de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute (crusta va fi foarte ușor rumenită la margini). Se răcește ușor.
Pentru a pregăti umplutura, puneți smochinele într-un castron; adăugați suficientă apă clocotită pentru a acoperi fructele. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute sau până când smochinele sunt moi.
Se scurge bine; se toacă smochinele.
Combinați conservele și 1 lingură de apă fierbinte într-un castron mediu. Se amestecă smochinele tocate. Se amestecă amestecul de smochine în crustă și se întinde într-un strat uniform.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până se încălzește. Se răcește pe o grătar timp de 5 minute.
Se presară cu brânză albastră.