Tartă cu smochine glazurate cu Ganache de ciocolată fără lactate

Tartă cu smochine glazurate cu Ganache de ciocolată fără lactate
Tarta cu smochine glazurate cu Ganache de ciocolată fără lactate este o vegan desert. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 263 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smochine, ciocolată dulce-amăruie fără lactate, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ganache Fără Lactate Fără Gluten (Crud), Crumble sau tartă fără Gluten cu umplutură de mure și mere (cu opțiuni fără zahăr și fără lactate), și Tartă De Legume Prăjite (Fără Gluten, Fără Lactate, Vegană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați smochinele și apa într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți până când lichidul se reduce la 1/4 cană, aproximativ 2 minute.Se amestecă zahărul brun și se fierbe, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
3
Lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.Se strecoară smochinele prin sită cu ochiuri fine, rezervând sirop.În timp ce smochinele se răcesc, aduceți crema de nucă de cocos la foc mic la foc mediu într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
5
Se întinde peste crusta coaptă.Dați la frigider 5 minute sau până când ciocolata începe să se întărească, dar nu este setată.Alternează felii de smochine și nuci în cercuri concentrice pe tartă, apăsând ușor în ciocolată pentru a se asigura.Se răcește 2 ore sau până la 1 day.To serviți, periați smochinele și nucile cu siropul rezervat, apoi scoateți părțile laterale din tigaia și așezați tarta pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista