Tarta cu roșii și șofran este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 347 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii, fire de șofran înmuiate în 1 lingură de apă, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tarta Cu Chard Și Șofran, Tartă cu Crab, șofran și parmezan, și Eglefin afumat, ceapă de primăvară și tartă cu șofran.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte, întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și folosiți-o pentru a alinia o formă de tartă cu fundul liber de 23cm/9in. Se răcește la frigider cel puțin 30 de minute și se preîncălzește cuptorul la 200C/gaz 6/ventilator 180C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tapetați carcasa de patiserie cu pergament de copt și umpleți cu fasole de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Coaceți timp de 15 minute, apoi scoateți hârtia și fasolea și periați patiseria peste tot cu ou bătut. Reveniți la cuptor timp de 10 minute până se rumenesc ușor, apoi lăsați să se răcească în formă. Odată rece, cortați liber cu folie și păstrați-l într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Faceți sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
5
Încălziți uleiul într-o tigaie foarte mare cu fund greu și prăjiți ceapa, țelina și usturoiul timp de 10 minute până când sunt moi și transparente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți timp de cel puțin 30 de minute până când sosul este gros și jammy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Scoateți frunza de dafin. Puteți folosi sosul așa cum este sau puteți face un piure cu textură grosieră în robotul de bucătărie pentru a-i oferi suficientă mușcătură pentru a completa crema cerească, tremurată, care se odihnește pe el. Se lasă să se răcească, apoi se păstrează într-un recipient acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
În ziua respectivă, Preîncălziți cuptorul la 160C/gaz 3 / ventilator 140C și puneți o foaie mare de copt în cuptor pentru a se încălzi. Faceți crema de șofran. Încălziți 4 linguri de smântână într-o tigaie mică cu firele de șofran și apa lor, apoi infuzați timp de 5 minute. Bateți ouăle și gălbenușurile într-un ulcior; amestecați crema rămasă și crema de șofran (faceți acest lucru cu o furculiță, deoarece firele de șofran se înfășoară în jurul unui tel). Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Oreo Tăiați
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
9
Întindeți aproximativ jumătate din sosul de roșii peste patiserie, pentru a veni aproape la jumătatea carcasei de patiserie (înghețați restul pentru a folosi altă dată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Pâine Cu Nuci și Stafide
10
Așezați pe foaia de copt încălzită, apoi turnați foarte atent crema de șofran (este posibil să nu obțineți totul dacă cositorul dvs. este superficial, dar nu contează).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Coaceți timp de 30-40 de minute până când crema este setată tremurând și a devenit o culoare aurie intensă cu pete maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Pentru a servi, se răcește timp de 10 minute, apoi se transferă într-un platou de servire. Se lasă la temperatura camerei și se servește împrăștiat cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.