Această rețetă servește 8 și costă 1,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 161 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de masă, sare kosher, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Roșii Cu Prune, Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, și Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina și sarea într-un castron. Cu un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați în unt și mozzarella până la dimensiunea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Mazăre
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
2
Se Presara 1 Lingura. apă cu gheață deasupra, amestecând cu o furculiță pentru a se umezi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Adăugați apă doar până când aluatul se reunește când este presat. Bateți aluatul împreună pentru a forma o bilă și frământați ușor. Aplatizați mingea într-un disc, înfășurați în hârtie de ceară și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
4
Pe o suprafață făinoasă, folosind un sucitor făinos, întindeți aluatul într-o rundă de 11 inci. Ușor într-o tavă de tartă canelată de 9 inci, cu fundul detașabil. Îndoiți în consolă și apăsați aluatul pe partea laterală a tigaiei, astfel încât să se extindă la 1/8 inch deasupra jantei. Tapetați cu hârtie pergament și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
știft De Rulare
Formă Tartă
Tigaie
5
Preîncălziți cuptorul la 218°.umpleți coaja cu greutăți de plăcintă și coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Îndepărtați hârtia pergament și greutățile și coaceți timp de 5 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
7
Lăsați tigaia să se răcească pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Faceți umplutura: într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
10
Adăugați roșii de prune, pastă de roșii, sare și piper; gatiti, amestecand, pana se ingroasa, 15 pana la 20 de minute. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Prune Roșii
Pasta De Tomate
Busuioc
11
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Întindeți amestecul de roșii pe crustă și deasupra cu roșii feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
13
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Scoateți partea de tigaie, garnisiti cu busuioc si se serveste.