Tartă cu Ricotta, șuncă și Scallion
Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, brânză ricotta, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fetan și Scallion Tart, Tartă Cu Sparanghel Și Scallion, și Tartă Cu Ciuperci, Spanac Și Scallion.
Instrucțiuni
Așezați o foaie de copt pe raftul superior al cuptorului; preîncălziți la 425 de grade. Ungeți o tigaie cu tartă canelată de 9 inci cu 1 lingură de unt. Aliniați tigaia cu aluatul de pizza, apăsând-o cu grijă pe laturi; tăiați excesul de aluat.
Bateți ricotta, smântâna și oul într-un bol mediu. Tocați suficiente blaturi de scallion verde pentru a face 2 linguri; adăugați la amestecul de ricotta împreună cu pătrunjelul și mărarul. Se condimentează cu piper. Feliați restul de scallions în bucăți de 1/2-1/4-inch.
Încălziți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați scallions feliate și 2 linguri de apă; gatiti pana cand scallions sunt fragede și începe să sfârâie, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă șunca.
Întindeți toate, cu excepția câtorva linguri de amestec de scallion pe crusta pregătită.
Se toarnă amestecul de ricotta, apoi se împrăștie amestecul de scallion rămas deasupra.
Coaceți tarta pe foaia de copt preîncălzită timp de 20 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura este setată. Se odihnește în tigaie timp de 5 minute, apoi se scoate și se feliază.
Fotografie de Antonis Achilleos