Tartă cu Ricotta, șuncă și Scallion

Tartă cu Ricotta, șuncă și Scallion
Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, brânză ricotta, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fetan și Scallion Tart, Tartă Cu Sparanghel Și Scallion, și Tartă Cu Ciuperci, Spanac Și Scallion.

Instrucțiuni

1
Așezați o foaie de copt pe raftul superior al cuptorului; preîncălziți la 425 de grade. Ungeți o tigaie cu tartă canelată de 9 inci cu 1 lingură de unt. Aliniați tigaia cu aluatul de pizza, apăsând-o cu grijă pe laturi; tăiați excesul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți ricotta, smântâna și oul într-un bol mediu. Tocați suficiente blaturi de scallion verde pentru a face 2 linguri; adăugați la amestecul de ricotta împreună cu pătrunjelul și mărarul. Se condimentează cu piper. Feliați restul de scallions în bucăți de 1/2-1/4-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați scallions feliate și 2 linguri de apă; gatiti pana cand scallions sunt fragede și începe să sfârâie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se ia de pe foc și se adaugă șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Întindeți toate, cu excepția câtorva linguri de amestec de scallion pe crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Se toarnă amestecul de ricotta, apoi se împrăștie amestecul de scallion rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
8
Coaceți tarta pe foaia de copt preîncălzită timp de 20 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura este setată. Se odihnește în tigaie timp de 5 minute, apoi se scoate și se feliază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista