Tartă cu Ricotta, șuncă și Scallion

Tartă cu Ricotta, șuncă și Scallion
Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, brânză ricotta, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fetan și Scallion Tart, Tartă Cu Sparanghel Și Scallion, și Tartă Cu Ciuperci, Spanac Și Scallion.

Instrucțiuni

1
Așezați o foaie de copt pe raftul superior al cuptorului; preîncălziți la 425 de grade. Ungeți o tigaie cu tartă canelată de 9 inci cu 1 lingură de unt. Aliniați tigaia cu aluatul de pizza, apăsând-o cu grijă pe laturi; tăiați excesul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți ricotta, smântâna și oul într-un bol mediu. Tocați suficiente blaturi de scallion verde pentru a face 2 linguri; adăugați la amestecul de ricotta împreună cu pătrunjelul și mărarul. Se condimentează cu piper. Feliați restul de scallions în bucăți de 1/2-1/4-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați scallions feliate și 2 linguri de apă; gatiti pana cand scallions sunt fragede și începe să sfârâie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se ia de pe foc și se adaugă șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Întindeți toate, cu excepția câtorva linguri de amestec de scallion pe crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Se toarnă amestecul de ricotta, apoi se împrăștie amestecul de scallion rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
8
Coaceți tarta pe foaia de copt preîncălzită timp de 20 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura este setată. Se odihnește în tigaie timp de 5 minute, apoi se scoate și se feliază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista