Tartă Cu Pâine Scurtă De Prune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu prune. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 347 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, sarea de mare, sarea de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, și Prăjituri De Crăciun Cu Prune De Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pulsează 3/4 cană făină universală, migdale și un vârf de sare de mare într-un robot de bucătărie de 3 ori sau până se combină. Bateți zahărul pudră și 1/4 cană de unt înmuiat la viteză medie cu un mixer electric 5 minute sau până când este palid și pufos. Adăugați treptat amestecul de făină și 1 gălbenuș de ou, bătând la viteză mică până se formează un aluat. Apăsați aluatul într - o tigaie ușor unsă de 13 x 4 inci cu fund detașabil. Se răcește 10 minute.
Coaceți 14 minute sau până devin aurii. Se răcește complet.
Bateți 6 gălbenușuri de ou până când sunt groase și palide.
Bateți împreună zahărul, 6 lingurițe. făină universală și un vârf de sare de mare.
Combinați laptele și coaja de lămâie într-o cratiță; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 5 minute sau doar pana incepe sa se abureasca.
Bateți amestecul de zahăr, amestecând constant până când apar bule. Se amestecă treptat un sfert din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri; se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant. Aduceți amestecul la fierbere mică la foc mediu; se ia de pe foc. Se amestecă 2 linguri. unt și lichior amaretto.
Transferați într-un castron; așezați folie de plastic direct pe cremă. Se răcește 1 oră.
Se întinde în crustă; deasupra cu prune feliate subțire.
Periați cu conserve calde de caise.