Tartă cu Prune și alune
Tarta cu Prune și alune este o vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 255 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, ouă, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere-Prune crocante cu Topping de alune, Tartă Cu Prune, și Tarta cu mere si Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți 1/2 cană de alune într-o tigaie superficială la 350, amestecând ocazional, 15 minute sau până când sunt prăjite. (Piei vor fi foarte întunecate.) Înfășurați nucile într-un prosop de bucătărie curat; lăsați să stea 20 de minute. Frecați nucile rapid pentru a slăbi pielea; aruncați pielea. Tăiați nucile; pune deoparte.
Aduceți prune uscate și apă pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță de dimensiuni medii din nonaluminiu la foc mare; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Rece; scurgere.
Procesați zahărul și următoarele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până la amestecare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Răspândiți prunele în coajă de tartă de patiserie; se presara cu alune.
Se toarnă amestecul de crme frache peste nuci.
Așezați tarta într-o tigaie mai mică.
Coaceți la 375 timp de 55 de minute sau până când este setat, ecranând cu folie de aluminiu după 40 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește pe un suport de sârmă.
Se ornează cu frișcă îndulcită și alune prăjite tocate.