Tartă cu Prune și alune

Tartă cu Prune și alune
Tarta cu Prune și alune este o vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 255 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, ouă, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere-Prune crocante cu Topping de alune, Tartă Cu Prune, și Tarta cu mere si Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți 1/2 cană de alune într-o tigaie superficială la 350, amestecând ocazional, 15 minute sau până când sunt prăjite. (Piei vor fi foarte întunecate.) Înfășurați nucile într-un prosop de bucătărie curat; lăsați să stea 20 de minute. Frecați nucile rapid pentru a slăbi pielea; aruncați pielea. Tăiați nucile; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Aduceți prune uscate și apă pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță de dimensiuni medii din nonaluminiu la foc mare; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Procesați zahărul și următoarele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până la amestecare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Răspândiți prunele în coajă de tartă de patiserie; se presara cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Prune UscatePrune Uscate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se toarnă amestecul de crme frache peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Așezați tarta într-o tigaie mai mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți la 375 timp de 55 de minute sau până când este setat, ecranând cu folie de aluminiu după 40 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Se ornează cu frișcă îndulcită și alune prăjite tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista