Tartă Cu Prune De Dovleac

Tartă Cu Prune De Dovleac
Tarta cu prune de dovleac este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, scorțișoară măcinată, aluat de patiserie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, și Tarta Cu Prune.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți aluatul într-o rundă de 15 inci pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, apoi încadrați-vă în tigaie. Tăiați orice exces de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch. Îndoiți consola spre interior și apăsați pe marginea tigaiei, astfel încât produsele de patiserie să stea ușor deasupra jantei. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți coaja de tartă până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 25 până la 30 de minute. 3îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până când partea inferioară și laterală sunt aurii, aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Bateți împreună smântâna, dovleacul pur și simplu, zahărul brun, ouăle, scorțișoara, ghimbirul și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Puneți coaja de tartă în tigaie pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Răspândiți conservele uniform pe fundul cojii de tartă, apoi turnați amestecul de dovleac peste conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți tarta până când umplutura este setată la doar câțiva centimetri de margine, dar încă ușor clătinată în centru, 50 de minute până la 1 oră. Se răcește în tigaie pe un raft, aproximativ 1 oră. (Tarta va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți partea de tigaie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
* Coaja de tartă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată, învelită în folie de plastic, la temperatura camerei.* Tarta este cea mai bună în ziua în care este coaptă, dar poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită complet, apoi răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista