Tartă Cu Prune De Dovleac
Tarta cu prune de dovleac este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, scorțișoară măcinată, aluat de patiserie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, și Tarta Cu Prune.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Întindeți aluatul într-o rundă de 15 inci pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, apoi încadrați-vă în tigaie. Tăiați orice exces de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch. Îndoiți consola spre interior și apăsați pe marginea tigaiei, astfel încât produsele de patiserie să stea ușor deasupra jantei. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți coaja de tartă până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 25 până la 30 de minute. 3îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până când partea inferioară și laterală sunt aurii, aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 30 de minute.
Bateți împreună smântâna, dovleacul pur și simplu, zahărul brun, ouăle, scorțișoara, ghimbirul și sarea până se omogenizează.
Puneți coaja de tartă în tigaie pe o foaie de copt.
Răspândiți conservele uniform pe fundul cojii de tartă, apoi turnați amestecul de dovleac peste conserve.
Coaceți tarta până când umplutura este setată la doar câțiva centimetri de margine, dar încă ușor clătinată în centru, 50 de minute până la 1 oră. Se răcește în tigaie pe un raft, aproximativ 1 oră. (Tarta va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Scoateți partea de tigaie înainte de servire.
* Coaja de tartă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată, învelită în folie de plastic, la temperatura camerei.* Tarta este cea mai bună în ziua în care este coaptă, dar poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită complet, apoi răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.