Tartă cu piersici și migdale
Tarta cu piersici și migdale necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 459 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr glazură, migdale, coajă de lămâie și biscuiți amaretti. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta Cu Piersici-Migdale, Tartă cu piersici și migdale, și Tartă cu piersici și migdale.
Instrucțiuni
Tăiați untul cât de mic puteți. Dacă vă scufundați cuțitul în făină pentru patiserie și continuați să acoperiți untul cu făină pe măsură ce tăiați cubulețe, veți găsi mai ușor.
Puneți untul tăiat cubulețe și făina în robotul de bucătărie și pulsați până când arată ca pesmet fin.
Adăugați un vârf de sare, zahărul, gălbenușurile de ou și coaja de lămâie și pulsați din nou ar trebui să adere aproape imediat într-o bilă.
Scoateți din procesor, așezați-l pe o foaie de folie alimentară sau folie și apăsați ușor și formați într-un jurnal compact (atingeți-l cât mai puțin posibil). Înfășurați și răciți cel puțin 1 oră cu cât se odihnește mai mult, cu atât se va micșora mai puțin mai târziu.
Unt și făină bine o cutie de tartă de 24 cm. Desfaceți și tăiați Jurnalul de patiserie în felii subțiri uniforme și folosiți pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale cositorului cu felii doar atingătoare sau ușor suprapuse. Păstrați la îndemână un castron cu cuburi de gheață și câteva prosoape de hârtie pentru a vă răci și usca mâinile în timp ce lucrați.
Bateți ușor patiseria cu degetele reci, astfel încât baza să fie uniformă și faceți coaja puțin mai groasă în jurul părților laterale, asigurându-vă că ajunge până la capăt, deoarece se poate micșora. Pentru a uniformiza baza, treceți rapid un cub de gheață, de la centru la margini. Chill din nou.
Introduceți migdalele și zahărul 50g/2oz în robotul de bucătărie și bateți până se toacă mărunt. Tăiați untul și adăugați la migdale cu făina. Procesați din nou până când amestecul seamănă cu pesmetul fin, apoi adăugați oul și, de exemplu, gălbenușul și procesați scurt până când este moale și cremos.
Adăugați amaretti zdrobiți și bateți din nou scurt. Chill.
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C.aruncați piersicile într-o tigaie cu apă clocotită, ridicați-le după câteva secunde, apoi răciți-le în apă rece. Curățați, înjumătățiți și pietruiți piersicile, presărați cu 2 lingurițe de zahăr și lăsați 5 minute.
Întindeți crema amaretti în baza cutiei de patiserie.
Puneți jumătățile de piersici deasupra, cu partea rotunjită în sus, tăindu-le dacă este necesar pentru a umple centrul. Se împrăștie cu migdalele
Coaceți 25-35 de minute până devin aurii. Verificați umplutura cu o scobitoare (care ar trebui să iasă abia înfundată) și asigurați-vă că patiseria se micșorează departe de staniu. Se pudrează cu zahăr glazură și se servește la temperatura camerei, cu un pahar de Vin Santo toscan.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.