Tartă cu piersici și migdale

Tartă cu piersici și migdale
Tarta cu piersici și migdale necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 459 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr glazură, migdale, coajă de lămâie și biscuiți amaretti. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta Cu Piersici-Migdale, Tartă cu piersici și migdale, și Tartă cu piersici și migdale.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul cât de mic puteți. Dacă vă scufundați cuțitul în făină pentru patiserie și continuați să acoperiți untul cu făină pe măsură ce tăiați cubulețe, veți găsi mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Puneți untul tăiat cubulețe și făina în robotul de bucătărie și pulsați până când arată ca pesmet fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați un vârf de sare, zahărul, gălbenușurile de ou și coaja de lămâie și pulsați din nou ar trebui să adere aproape imediat într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Scoateți din procesor, așezați-l pe o foaie de folie alimentară sau folie și apăsați ușor și formați într-un jurnal compact (atingeți-l cât mai puțin posibil). Înfășurați și răciți cel puțin 1 oră cu cât se odihnește mai mult, cu atât se va micșora mai puțin mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Unt și făină bine o cutie de tartă de 24 cm. Desfaceți și tăiați Jurnalul de patiserie în felii subțiri uniforme și folosiți pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale cositorului cu felii doar atingătoare sau ușor suprapuse. Păstrați la îndemână un castron cu cuburi de gheață și câteva prosoape de hârtie pentru a vă răci și usca mâinile în timp ce lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți ușor patiseria cu degetele reci, astfel încât baza să fie uniformă și faceți coaja puțin mai groasă în jurul părților laterale, asigurându-vă că ajunge până la capăt, deoarece se poate micșora. Pentru a uniformiza baza, treceți rapid un cub de gheață, de la centru la margini. Chill din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
7
Introduceți migdalele și zahărul 50g/2oz în robotul de bucătărie și bateți până se toacă mărunt. Tăiați untul și adăugați la migdale cu făina. Procesați din nou până când amestecul seamănă cu pesmetul fin, apoi adăugați oul și, de exemplu, gălbenușul și procesați scurt până când este moale și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Adăugați amaretti zdrobiți și bateți din nou scurt. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
9
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C.aruncați piersicile într-o tigaie cu apă clocotită, ridicați-le după câteva secunde, apoi răciți-le în apă rece. Curățați, înjumătățiți și pietruiți piersicile, presărați cu 2 lingurițe de zahăr și lăsați 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Întindeți crema amaretti în baza cutiei de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
11
Puneți jumătățile de piersici deasupra, cu partea rotunjită în sus, tăindu-le dacă este necesar pentru a umple centrul. Se împrăștie cu migdalele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
12
Coaceți 25-35 de minute până devin aurii. Verificați umplutura cu o scobitoare (care ar trebui să iasă abia înfundată) și asigurați-vă că patiseria se micșorează departe de staniu. Se pudrează cu zahăr glazură și se servește la temperatura camerei, cu un pahar de Vin Santo toscan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Vin SantoVin Santo
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista