Tartă Cu Nuci De Pin Cu Prune

Tartă Cu Nuci De Pin Cu Prune
Dacă 96 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tartă de prune de pin-nuci ar putea fi un excelent vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți prune mov, aluat de patiserie, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, și Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei până se înmoaie și maleabil, aproximativ 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
În timp ce aluatul este în picioare, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Intr-o tigaie prajiti 2 linguri de nuci de pin in mijlocul cuptorului pana devin aurii, aproximativ 5 minute, si rezervati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Tăiați fiecare prună pe lungime în 12 pene. Într-un procesor de alimente puls împreună rămase 1/4 cana nuci de pin, 1/2 cana cofetari zahăr și semințe de anason până când nuci de pin sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
AnasonAnason
Nuci De PinNuci De Pin
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată de 3 sau 4 ori pentru a-l ajuta să se rostogolească lin și formați-l într-un disc. Pe o suprafață de lucru se suprapun 2 bucăți de hârtie de ceară pentru a face un pătrat de 17 până la 18 inci și praf cu făină. Puneți aluatul pe hârtie de ceară și praf aluatul ușor cu făină. Cu un sucitor cu făină, întindeți aluatul într-o rundă de 17 inci (aproximativ 1/8 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
6
Pentru a transfera aluatul în tigaia pentru pizza, glisați o foaie mare de copt sub hârtie de ceară și inversați tigaia pentru pizza pe aluat. Ținând foaia de copt și tigaia pentru pizza împreună, întoarceți aluatul pe tigaia pentru pizza și îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. (Oricât de greu ar părea, utilizați aceeași metodă pentru a transfera aluatul pe o foaie de copt dacă nu utilizați o tigaie pentru pizza.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
7
Presărați aluatul cu toate, cu excepția a 2 linguri de amestec de nuci, lăsând o margine de aproximativ 2 inci. Împrăștiați prunele peste amestecul de nuci și întoarceți marginea aluatului peste prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PrunePrune
8
Presărați prunele cu amestecul de nuci rămas și nuci de pin prăjite rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
PrunePrune
9
Coaceți tarta în mijlocul cuptorului până când crusta este aurie și sucurile clocotesc, 35 până la 40 de minute. Se răcește tarta în tigaie pe un raft cel puțin 20 de minute și se transferă pe o placă mare de lemn. Tarta poate fi făcută cu 4 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Chiar înainte de servire, tarta ușor de praf cu zahăr suplimentar de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista