Tartă Cu Nuci De Caramel

Tartă Cu Nuci De Caramel
Tarta cu Caramel-nuci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.15 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, extract de vanillan, caju prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Nuci De Caramel, Tartă Cu Nuci De Caramel, și Tartă Cu Nuci De Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul pudră și sarea într-un castron mediupentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați gălbenușul de ou și smântâna; batepână la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
3
Adăugați făină și bateți până cândaluatul se unește. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată și frământați scurt pentru a combina. Adunați aluatul în bilă; aplatizațiîn disc. Înfășurați în plastic și înghețați până lafirmă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
4
Rulați aluatul pe făină ușoarăsuprafață până la 12 inci rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați la 9-inchdiametertart pan cu fund detașabil.Se potrivesc ușor aluatul în tigaie, tunderea toatedar 1/2 inch de consola. Îndoiți consola, formând laturi duble groase. Străpungeți fundul crustei cu furculița. Înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de cruste de linie F. F. folie. Umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți crusta până laaur, apăsând cu spatele furculiței dacă crustbubbles, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Între timp, amestecați albușul de ou în miccastron până când este gros și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Periați ușor crusta fierbinte cu uniibeat albus de ou și puneți-l pe raft pentru a se răci.Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apăîn cratiță medie grea la căldură scăzutăpână când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere, periați părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă.Gatiti pana cand siropul este chihlimbar profund, rotindtigaie ocazional, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Scoateți-LDE la foc și turnați suc, apoi smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SucSuc
3
Bateți la foc mic până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți înunt, miere, coajă de portocală, vanilie și sare.Se amestecă caju, nuci de pin și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nuci De PinNuci De Pin
CajuCaju
VanilieVanilie
NuciNuci
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți tarta până cândumplerea clocotește gros peste tot, aproximativ22 de minute. Tarta rece complet pe rack.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperițicu folie și depozitați la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Tăiați tarta în pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista