Tarta cu Caramel-nuci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.15 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, extract de vanillan, caju prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Nuci De Caramel, Tartă Cu Nuci De Caramel, și Tartă Cu Nuci De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul pudră și sarea într-un castron mediupentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați gălbenușul de ou și smântâna; batepână la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
3
Adăugați făină și bateți până cândaluatul se unește. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată și frământați scurt pentru a combina. Adunați aluatul în bilă; aplatizațiîn disc. Înfășurați în plastic și înghețați până lafirmă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
4
Rulați aluatul pe făină ușoarăsuprafață până la 12 inci rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați la 9-inchdiametertart pan cu fund detașabil.Se potrivesc ușor aluatul în tigaie, tunderea toatedar 1/2 inch de consola. Îndoiți consola, formând laturi duble groase. Străpungeți fundul crustei cu furculița. Înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de cruste de linie F. F. folie. Umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați folia cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Coaceți crusta până laaur, apăsând cu spatele furculiței dacă crustbubbles, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Între timp, amestecați albușul de ou în miccastron până când este gros și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Periați ușor crusta fierbinte cu uniibeat albus de ou și puneți-l pe raft pentru a se răci.Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apăîn cratiță medie grea la căldură scăzutăpână când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere, periați părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă.Gatiti pana cand siropul este chihlimbar profund, rotindtigaie ocazional, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Scoateți-LDE la foc și turnați suc, apoi smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Suc
3
Bateți la foc mic până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți înunt, miere, coajă de portocală, vanilie și sare.Se amestecă caju, nuci de pin și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Nuci De Pin
Caju
Vanilie
Nuci
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți tarta până cândumplerea clocotește gros peste tot, aproximativ22 de minute. Tarta rece complet pe rack.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperițicu folie și depozitați la temperatura camerei.