Plum superb Almond Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 332 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de unt, lichior de portocale, gem de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta Cu Migdale-Prune, Tarta cu prune-migdale, și Tarta Cu Migdale De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul, combinați făina, zahărul și untul în vasul unui robot de bucătărie; pulsează până când untul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați gălbenușul și procesați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
3
Adăugați smântâna, puțin câte puțin, și procesați până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Transferați pe o placă ușor făinată și frământați ușor pentru a o aduce împreună. Împărțiți aluatul în 2 discuri, înfășurați atât în plastic, cât și înghețați unul pentru o altă utilizare. Răciți celălalt disc timp de 30 de minute înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Rulați discul de aluat într-un cerc de 12 inci pe o placă ușor făinată. Transferați cu atenție într-o tigaie de 9 sau 10 inci cu fundul detașabil, apăsând orice bucăți și bucăți rămase în margine, astfel încât să fie puțin mai groasă pe laturi. Nu vă faceți griji dacă aluatul se rupe în timp ce îl transferați; pur și simplu apăsați aluatul rămas în tigaie și/sau peticiți zonele rupte cu resturi. Înțepați fundul cu o furculiță. Înghețați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Între timp, pentru a face umplutura, măcinați migdalele cu cele 2 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie până la fin mediu; tot vrei să vezi și să simți textura. Bateți restul de 3/4 cană de zahăr cu untul într-un mixer. Bateți ouăle, pe rând, până când sunt amestecate. Bateți în migdale, făină și brandy. Răciți umplutura suficient de mult pentru ca aceasta să se întărească puțin, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Un Praf Mare De Sare Fină
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Întindeți un strat subțire de gem (aproximativ 1/4 cană) pe fundul cojii de tartă nefierte și întindeți umplutura de migdale deasupra. Împingeți ușor jumătățile de prune, tăiate cu fața în sus, în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
9
Periați prunele cu puțin coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
10
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când umplutura se rumeneste și se așează la mijloc. Se răcește pe un raft înainte de a scoate cu grijă tarta din tigaie. Încălziți orice gem rămas cu puțină apă pentru a face o glazură subțire și periați tarta înainte de servire.