Plum superb Almond Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 332 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de unt, lichior de portocale, gem de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta Cu Migdale-Prune, Tarta cu prune-migdale, și Tarta Cu Migdale De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul, combinați făina, zahărul și untul în vasul unui robot de bucătărie; pulsează până când untul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați gălbenușul și procesați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Adăugați smântâna, puțin câte puțin, și procesați până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Transferați pe o placă ușor făinată și frământați ușor pentru a o aduce împreună. Împărțiți aluatul în 2 discuri, înfășurați atât în plastic, cât și înghețați unul pentru o altă utilizare. Răciți celălalt disc timp de 30 de minute înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Rulați discul de aluat într-un cerc de 12 inci pe o placă ușor făinată. Transferați cu atenție într-o tigaie de 9 sau 10 inci cu fundul detașabil, apăsând orice bucăți și bucăți rămase în margine, astfel încât să fie puțin mai groasă pe laturi. Nu vă faceți griji dacă aluatul se rupe în timp ce îl transferați; pur și simplu apăsați aluatul rămas în tigaie și/sau peticiți zonele rupte cu resturi. Înțepați fundul cu o furculiță. Înghețați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, Decojiți
6
Între timp, pentru a face umplutura, măcinați migdalele cu cele 2 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie până la fin mediu; tot vrei să vezi și să simți textura. Bateți restul de 3/4 cană de zahăr cu untul într-un mixer. Bateți ouăle, pe rând, până când sunt amestecate. Bateți în migdale, făină și brandy. Răciți umplutura suficient de mult pentru ca aceasta să se întărească puțin, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf Mare De Sare Fină
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întindeți un strat subțire de gem (aproximativ 1/4 cană) pe fundul cojii de tartă nefierte și întindeți umplutura de migdale deasupra. Împingeți ușor jumătățile de prune, tăiate cu fața în sus, în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
9
Periați prunele cu puțin coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
10
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când umplutura se rumeneste și se așează la mijloc. Se răcește pe un raft înainte de a scoate cu grijă tarta din tigaie. Încălziți orice gem rămas cu puțină apă pentru a face o glazură subțire și periați tarta înainte de servire.