Tartă cu miere, curmale și nuci Pecan

Tartă cu miere, curmale și nuci Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați miere, curmale și Tarta de Pecan. O porție conține 375 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ouă, zahăr, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pecan, Curmale Și Miere Savarin, Fagure De Miere, Sorbet De Iaurt, Tarta Cu Miere-Pecan, și Data Pecan Pie.

Instrucțiuni

1
Folosind porniri / opriri, amestecați făina, untul și sarea în procesor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Amestecați, folosind viraje pornite / oprite, până când se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Transferați în tigaie de 9 inci cu fund detașabil.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
5
Tăiați toată suprafața, cu excepția a 1/4 inch, lăsând laturile aluatului mai sus decât laturile tigaiei. Înghețați crusta 15 minute. Crusta de linie cu folie și fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți crusta până la aur, piercing cu furculiță dacă bule de crustă, aproximativ 15 minute. Crusta rece pe raft. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți gălbenușurile, 4 linguri de zahăr, miere, bourbon, vanilie și sare într-un castron mare până se îngroașă. Bateți în făină și bicarbonat de sodiu, apoi curmale și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
DateDate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați 2 linguri de zahăr; bate până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de curmale în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DateDate
4
Răspândiți umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
5
Coaceți tarta până când umplutura este umflată, maro intens și doar așezată în centru, aproximativ 40 de minute. Tarta rece pe raft cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cald sau la temperatura camerei cu frișcă. Tarta înainte poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista