Tartă cu miere, curmale și nuci Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați miere, curmale și Tarta de Pecan. O porție conține 375 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ouă, zahăr, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pecan, Curmale Și Miere Savarin, Fagure De Miere, Sorbet De Iaurt, Tarta Cu Miere-Pecan, și Data Pecan Pie.
Instrucțiuni
Folosind porniri / opriri, amestecați făina, untul și sarea în procesor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Amestecați, folosind viraje pornite / oprite, până când se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Transferați în tigaie de 9 inci cu fund detașabil.
Tăiați toată suprafața, cu excepția a 1/4 inch, lăsând laturile aluatului mai sus decât laturile tigaiei. Înghețați crusta 15 minute. Crusta de linie cu folie și fasole uscată.
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați folia și fasolea.
Coaceți crusta până la aur, piercing cu furculiță dacă bule de crustă, aproximativ 15 minute. Crusta rece pe raft. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Bateți gălbenușurile, 4 linguri de zahăr, miere, bourbon, vanilie și sare într-un castron mare până se îngroașă. Bateți în făină și bicarbonat de sodiu, apoi curmale și nuci pecan.
Bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Adăugați 2 linguri de zahăr; bate până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de curmale în 3 adaosuri.
Răspândiți umplutura în crustă.
Coaceți tarta până când umplutura este umflată, maro intens și doar așezată în centru, aproximativ 40 de minute. Tarta rece pe raft cel puțin 30 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu frișcă. Tarta înainte poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.