Tartă cu mere și condimente cu ghimbir

Tartă cu mere și condimente cu ghimbir
Tartă cu mere și condimente cu ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 501 de calorii, 4 g de proteine și 26 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Tartă cu biscuiți cu cheddar și condimente cu mere, plăcintă Streusel cu mere și afine și ghimbir și condimente și tarta frangipane cu mere, cireșe și ciocolată albă cu sorbet de mere verzi și compot de țuică de cireșe și mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Crustă De Plăcintă NecoaptăCrustă De Plăcintă Necoaptă
2
Lăsați crustele de plăcintă să stea la temperatura camerei conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Desfășurați una dintre crustele de plăcintă. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați crusta într-un cerc de 13 până la 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 (15 Uncii) Pachet Rulat Crustă De Plăcintă Necoaptă La Frigider1 (15 Uncii) Pachet Rulat Crustă De Plăcintă Necoaptă La Frigider
Pachet Rulat Crustă De Plăcintă Necoaptă La FrigiderPachet Rulat Crustă De Plăcintă Necoaptă La Frigider
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Transferați crusta de plăcintă într-o tavă rotundă de tartă de 10 x 2 inchi cu fund detașabil sau o farfurie de plăcintă adâncă de 10 inci. Tăiați crusta până la marginea tigaii. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Desfaceți crusta de plăcintă rămasă. Folosind un tăietor stea de 2 până la 3 inci sau alt dispozitiv de tăiere dorit, faceți 5 până la 6 decupaje în aluat. Pune deoparte aluatul și tăieturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
5
Într-o cratiță mare se încălzește Umplutura de plăcintă cu mere LUCKY LEAF, untul, 1 lingură de ghimbir cristalizat, vanilie, 1 linguriță de scorțișoară, nucșoară și ghimbir proaspăt la foc mediu până când untul se topește, amestecând ușor des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Făină Auto-crescătoare, NecernutăFăină Auto-crescătoare, Necernută
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Turnați umplutura pentru plăcintă cu mere LUCKY LEAF într-o tavă de tartă tapetată cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Auto-crescătoare, NecernutăFăină Auto-crescătoare, Necernută
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Puneți aluatul cu decupaje deasupra umpluturii. Tăiați aluatul până la marginea formei de tartă și apăsați ușor aluatul de sus pe aluatul de jos pentru a sigila. Dacă folosiți o farfurie de plăcintă, îndoiți aluatul de sus sub aluatul de jos și ciupizați pentru a sigila; sertează marginea după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Puneți decupaje stea deasupra aluatului, lăsând la vedere majoritatea deschiderilor din crustă. Ungeți ușor aluatul cu spray de gătit antiadeziv. Într-un castron mic combina zahărul și 1/4 linguriță de scorțișoară; se presara peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Pune tarta pe o tava tapetata cu folie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Pentru a preveni rumenirea excesivă, acoperiți marginea tartei sau a plăcintei cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Scoateți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Coaceți încă aproximativ 10 minute sau până când aluatul devine maro auriu și umplutura este spumoasă. Se răcește pe un grătar aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
14
Scoateți părțile laterale ale tăvii de tartă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
15
Serviți cald. Dacă doriți, acoperiți cu topping bătut și ghimbir cristalizat suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista