Tartă Cu Mere Tatin

Tartă Cu Mere Tatin
Tarta de mere Tatin necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de apă cu gheață, zahăr, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, Tartă Cu Mere Tatin, și Tarta Cu Mere Caramelizate: Tarte Tatin.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face crusta: într-un robot de bucătărie combinați untul, făina, zahărul, sarea și coaja de lămâie. Pulsează până arată ca Parmigiano ras fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
UntUnt
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați gălbenușul de ou și 1 până la 2 linguri de apă. Puls, puls, puls până când amestecul se reunește. Dacă pare puțin uscat, adăugați puțină apă și puls, puls, puls. Amestecul trebuie să se reunească într-o minge. Aruncați totul pe o suprafață de lucru curată, ușor făinată. Frământați amestecul de 1 sau 2 ori numai pentru a face o minge netedă. Folosind un sucitor sau degetele rulați sau apăsați aluatul într-un cerc uniform de aproximativ 11 până la 12 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
4
Se transferă pe o foaie de biscuiți căptușită cu folie de plastic și se dă la frigider timp de cel puțin 1 oră, sau de preferință peste noapte, acoperită cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a face umplutura: în timp ce aluatul se răcește, așezați zahărul, cidrul de mere, sucul de lămâie și semințele de fasole de vanilie într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor. Se amestecă pentru a combina. La foc mare aduceți amestecul la fierbere perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă, dacă este necesar. După 6 până la 7 minute, amestecul va începe în cele din urmă să devină maro deschis. Rotiți ușor tigaia pentru a promova gătitul uniform. Gatiti amestecul inca un minut pana cand amestecul devine o culoare chihlimbar mult mai profunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Cidru De MereCidru De Mere
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AluatAluat
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc și se amestecă untul, câte 2 bătăi pe rând. Amestecul se va umfla. Este în regulă, doar fii foarte atent să nu obții nimic din toate acestea. Când tot untul a fost încorporat, începeți să aranjați merele rotunjite în cercuri. Încercați să faceți acest lucru frumos și într-un mod frumos. Amintiți-vă, partea de jos va fi partea de sus!
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
8
Puneți tigaia în arzător și gătiți pe mediu timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Scoateți patiseria răcită din frigider și așezați-o deasupra merelor. Puneți patiseria în jurul marginilor tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când aluatul este maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați tarta să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
13
Așezați un platou de servire cu susul în jos deasupra patiseriei și răsturnați cu grijă platoul și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Lasă tarta să cadă ușor din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Feliați tarta în bucăți individuale și garnisiți cu o păpușă de mascarpone îndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista