Tarta de mere Tatin necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de apă cu gheață, zahăr, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, Tartă Cu Mere Tatin, și Tarta Cu Mere Caramelizate: Tarte Tatin.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face crusta: într-un robot de bucătărie combinați untul, făina, zahărul, sarea și coaja de lămâie. Pulsează până arată ca Parmigiano ras fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Parmigiano Reggiano
Unt
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați gălbenușul de ou și 1 până la 2 linguri de apă. Puls, puls, puls până când amestecul se reunește. Dacă pare puțin uscat, adăugați puțină apă și puls, puls, puls. Amestecul trebuie să se reunească într-o minge. Aruncați totul pe o suprafață de lucru curată, ușor făinată. Frământați amestecul de 1 sau 2 ori numai pentru a face o minge netedă. Folosind un sucitor sau degetele rulați sau apăsați aluatul într-un cerc uniform de aproximativ 11 până la 12 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
Apă
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
4
Se transferă pe o foaie de biscuiți căptușită cu folie de plastic și se dă la frigider timp de cel puțin 1 oră, sau de preferință peste noapte, acoperită cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a face umplutura: în timp ce aluatul se răcește, așezați zahărul, cidrul de mere, sucul de lămâie și semințele de fasole de vanilie într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor. Se amestecă pentru a combina. La foc mare aduceți amestecul la fierbere perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă, dacă este necesar. După 6 până la 7 minute, amestecul va începe în cele din urmă să devină maro deschis. Rotiți ușor tigaia pentru a promova gătitul uniform. Gatiti amestecul inca un minut pana cand amestecul devine o culoare chihlimbar mult mai profunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cidru De Mere
Suc De Lămâie
Aluat
Semințe
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie
7
Se ia de pe foc și se amestecă untul, câte 2 bătăi pe rând. Amestecul se va umfla. Este în regulă, doar fii foarte atent să nu obții nimic din toate acestea. Când tot untul a fost încorporat, începeți să aranjați merele rotunjite în cercuri. Încercați să faceți acest lucru frumos și într-un mod frumos. Amintiți-vă, partea de jos va fi partea de sus!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Unt
8
Puneți tigaia în arzător și gătiți pe mediu timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Scoateți patiseria răcită din frigider și așezați-o deasupra merelor. Puneți patiseria în jurul marginilor tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când aluatul este maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Lăsați tarta să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
13
Așezați un platou de servire cu susul în jos deasupra patiseriei și răsturnați cu grijă platoul și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Lasă tarta să cadă ușor din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Feliați tarta în bucăți individuale și garnisiți cu o păpușă de mascarpone îndulcit.