Tartă Cu Mere Cu Susul În Jos
Această rețetă servește 40. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă gata de utilizare, amidon de porumb, mere aromate aurii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tarte De Mere Tatin {Cu Susul În Jos Tartă De Mere Caramelizate}, Tartă Cu Mere Caramelizate Cu Susul În Jos, și Tarte Tatin (cu susul în jos tartă cu mere) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Topiți untul în tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu-mic.
Se adaugă amestecul de gelatină uscată, amidonul de porumb și scorțișoara; se amestecă 2 min. până când gelatina este complet dizolvată. Aranjați un singur strat de mere, tăiați părțile în jos, în tigaie. Sus cu orice mere rămase.
Gatiti la foc mediu-mic 8 min.; sus cu crustă de plăcintă.
Tăiați mai multe fante în crustă cu un cuțit ascuțit.
Coaceți 20 min. sau până când crusta este maro auriu și merele sunt fragede. Se răcește 3 min. Folosind mănuși de cuptor, așezați o farfurie mare de servire deasupra tigaiei. Întoarceți cu grijă tigaia pe farfurie.
Scoateți tigaia. Feliați tarta cât este încă caldă.
Se serveste acoperit cu bici rece.