Tartă cu lămâie-nucă de cocos cu cremă de fructe de pasiune
Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pulpa de fructe de pasiune, coji de tartă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jeleuri de fructe de pasiune și mure cu cremă de verbenă cu lămâie, Cifre de afaceri cu fructe de pasiune din ciocolată albă cu sos de afine-mentă și cremă de nucă de cocos, și Tartă caramelizată cu fructe de pasiune și lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare, bateți ouăle cu zahărul granulat și coaja de lămâie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Nonpareils Argintii
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Bateți sucul de lămâie și 2 căni de smântână grea, apoi amestecați nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pentru Ungerea Insertului
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se toarnă umplutura în cojile de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
5
Coaceți torturile timp de aproximativ 50 de minute sau până când umplutura este doar setată și blaturile sunt aurii adânci în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Transferați în rafturi și lăsați să se răcească.
7
Într-un castron, combinați mascarpone cu restul de 1 cană de smântână și zahărul superfin. Bateți la viteză medie doar până când crema începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Mascarpone
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați pulpa fructului pasiunii și bateți până când crema este groasă. Se dă la frigider până când este ferm, cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul Pasiunii
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
9
Tăiați tartele în pene și acoperiți cu o păpușă de cremă de fructe de pasiune. Puneți puțină pulpă de fructe de pasiune peste cremă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul Pasiunii
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală