Tartă Cu Lămâie-Fistic

Tartă Cu Lămâie-Fistic
Tarta cu lămâie-fistic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 649 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină universală, gălbenuș de ou, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tartă Cu Lămâie-Fistic, Tarta Cu Caise, Fistic Și Lămâie, și Tarta cu tei-fistic.

Instrucțiuni

1
Combinați făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați unt; tăiați, folosind rotații pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușul de ou și 3 linguri de apă cu gheață. Procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Aduna în minge; aplatiza în disc. Înfășurați în plastic; se răcește 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
FolieFolie
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Îndoiți în consolă și apăsați, formând jantă înaltă. Pierce peste tot cu furculiță. Acoperiți și înghețați 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
7
Coaceți crusta până la auriu adânc, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transfer la raft; rece.
1
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în 1 cană de zahăr și următoarele 5 ingrediente. Gatiti pana se ingroasa amestecul, batand constant, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la minim și bateți cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă umplutura fierbinte în crustă. Se răcește descoperit până când umplerea este setată, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Tapetați foaia mică de copt cu folie. Se amestecă 2 linguri de zahăr și 4 lingurițe de apă într-o cratiță mică grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; se fierbe fără a se amesteca până devine auriu pal, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Adăugați fistic și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
6
Răspândiți fisticul într-un singur strat pe foaia pregătită. Se răcește complet. Tăiați gros fisticul. (Tarta și fisticul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți tarta; păstrați la rece. Păstrați fisticul etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Lăsați tarta să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.
8
Presărați fisticul în marginea de 2 inci în jurul marginii tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
9
Tăiați tarta în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista