Tartă Cu Lămâie Dublă

Tartă Cu Lămâie Dublă
Tarta cu lămâie cu etaj dublu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 296 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bucăți, garnisiți: lămâie, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Burger Cu Etaj, Tacos Cu Etaj, și Fudge Cu Etaj.

Instrucțiuni

1
Desfaceți și stivați bucățirustele pe o suprafață ușor făinată.
2
Rotiți în cerc de 1 (12 inci). Fit piecrust în partea de jos și în sus părțile laterale ale unui 9-inch adânc-antena tarta sau quiche pan (aproximativ 1 1/2 - la 1 3/4-inch adâncime). Înțepați fundul și părțile laterale ale bucățiicrusta cu o furculiță. Înghețați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Liniați piecrust cu hârtie pergament; umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4
Coaceți la 425 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Îndepărtați greutățile și hârtia pergament; coaceți încă 12 până la 15 minute sau până când crusta este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
6
Se toarnă umplutura de tartă cu lămâie tangentă în piecrust; deasupra cu umplutură de plăcintă cu bezea de lămâie. Acoperiți cu folie de plastic, așezând direct pe umplutura de plăcintă cu bezea de lămâie. Se răcește cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
LămâieLămâie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Bateți smântâna și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Dollop pe partea de sus a tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista