Tartă Cu Kiwi
Această rețetă face 8 porții cu 180 de calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Dacă $1.28 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Kiwi Tart ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, vanilie, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tartă Cu Kiwi Cu Căpșuni, Tartă Cu Căpșuni Kiwi, și Tartă Cu Căpșuni-Kiwi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Puneți aluatul în tigaie, lăsând o consolă de 1/2 inch, apoi pliați consola spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a întări marginea. Înțepați ușor fundul și partea laterală a cochiliei cu o furculiță.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți până când marginea este aurie palidă, aproximativ 10 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până devin aurii peste tot, încă aproximativ 5 minute. Coajă rece în tigaie pe un raft, aproximativ 20 de minute.
Între timp, bateți împreună crema de brânză, zahărul, laptele, coaja și vanilia într-un castron cu un mixer electric până când sunt cremoase și netede, 2 până la 3 minute.
Întindeți umplutura de brânză cremă în coajă răcită și acoperiți cu felii de kiwi.
Tarta poate fi făcută cu 4 ore înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.