Tartă cu ghimbir și prune

Tartă cu ghimbir și prune
Tarta cu prune cu ghimbir ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 61 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Taste of Home. Un amestec de amidon de porumb, ghimbir cristalizat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu un scor de 23% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tarta Rustic Ginger Plum , Plum Tart With Ginger Crust și Plum Delicious: Damson Plum Custard Tart .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400°. Pe o suprafață de lucru, derulați foaia de aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
2
Rotiți la un 12 inchi. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier, împărțitZahăr Grosier, împărțit
3
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Într-un castron mare, amestecați prunele cu 3 linguri de zahăr și amidon de porumb. Aranjați prunele pe aluat, în formă de roată, până la 2 inchi de margini; se presară cu ghimbir. Îndoiți marginea de patiserie peste prune, pliând pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Într-un castron mic, bate albușul de ou și apa; ungeți aluatul îndoit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se presară cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Coaceți 20-25 de minute sau până când crusta este maro aurie. Se răcește pe tigaie pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se serveste cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Port

Portul sunt alegeri grozave pentru Tart. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto.
Beciurile Sf. Barthelemy Portul Zinfandel
Beciurile Sf. Barthelemy Portul Zinfandel
O culoare roșu rubiniu intens care strălucește în pahar descrie acest port Zinfandel. Aromele sunt un amestec complex de lemn dulce, mure și o șoaptă de vanilie. Gustul bogat de dulceata are note de lemn dulce, ierburi, condimente si coacaze, cu un final persistent de migdale si anason. Unele combinații alimentare recomandate sunt prăjiturile de crab, brânză Gorgonzola, Chèvre, smochine și ciocolată sau un trabuc bun.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista