Tartă cu fructe de mare (Lime Flan) este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 254 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte condensat, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez), Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face caramelul, aduceți 1 cană de zahăr și o cană de apă la fierbere la foc mediu și fierbeți până capătă o culoare maro deschis, aproximativ 6 – 8 minute.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramel, lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați toate ramekinele într-un cuptor mare dish.To faceți flanul: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Combinați sucul de lămâie cu amidonul de porumb într-un castron mic. Pune deoparte.Bateți ouăle cu un mixer electric, adăugați amestecul de var, laptele, smântâna grea, laptele condensat dulce, zahărul, vanilia și coaja.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekinele caramelizate din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Avocado Hass Ușor Piure
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se scoate din tigaia de prăjire și se răcește cel puțin 30 de minute. Apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 hours.To serviți, treceți cu grijă un cuțit în jurul marginii ramekinului, acoperiți-l cu o farfurie de servire, răsturnați-l și îndepărtați ușor ramekinul, permițând caramelului să treacă peste părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată