Tartă Cu Fructe Cu Unt Brun

Tartă Cu Fructe Cu Unt Brun
Tarta de fructe cu unt brun durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 565 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,01 USD pe porție. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână fasole, făină, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tartă Cu Fructe Cu Unt Brun, Tartă Cu Unt Brun-Afine, și Tarta Cu Unt Maro Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face umplutura: în vasul unui mixer de stand combinați ouăle și zahărul și bateți cu viteză mare până când amestecul se triplează în volum. Bateți făina și 2 lingurițe de vanilie. Între timp, încălziți untul la foc mediu-mare până se rumenesc. Bateți untul brun în aluat, asigurându-vă că răzuiți toate bucățile de unt rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Lăsați aluatul să se odihnească aproximativ 20 de minute.
4
Pentru a asambla tarta: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Folosind un sucitor, rulați aluatul foietaj până când este suficient de mare pentru a umple o matriță de tartă de fund detașabilă de 10 inci. Tapetați matrița de tartă cu aluatul, apoi Andocați sau împingeți aluatul cu o furculiță în mai multe locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Așezați hârtie pergament deasupra aluatului și umpleți cu fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
7
Coaceți aproximativ 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Adăugați coaja de lămâie în aluatul de unt brun. Când crusta s-a răcit, adăugați fructele și turnați aluatul de unt brun deasupra. Reveniți la cuptor și coaceți aproximativ 20 de minute. Partea superioară trebuie să fie ușor sufocată, iar interiorul va fi așezat, dar încă umed. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Se amestecă brânza mascarpone cu 2 lingurițe de extract de vanilie. Dollop o lingură de mascarpone de vanilie pe fiecare felie de tartă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista