Tartă cu firimituri de merișoare și portocale
Rețeta de Tartă cu Pesmet și Merișoare și Portocale poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Acest desert are 239 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 12 persoane. Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Vă este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane cu Pesmet și Merișoare , Batoane cu Pesmet și Biscuiți cu Afine și Cod cu Pesmet .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190°C. Într-un bol mic, amestecați 1-3/4 căni de biscuiți zdrobiți și 1/4 cană de zahăr; încorporați untul topit. Apăsați pe fundul și pe marginile unei forme de tartă neunse, cu diametrul de 28 cm și fund detașabil.
Coaceți 7-8 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Lăsați să se răcească pe un grătar.
Pentru topping, într-un bol mic, amestecați făina, zahărul brun și restul de biscuiți zdrobiți și zahăr; încorporați untul rece până se face sfărâmicios. Dați la frigider în timp ce pregătiți umplutura.
Răzește fin coaja de portocală suficientă cât să măsoare 1 lingură.
Tăiați o felie subțire de partea de sus și de jos a portocalei; așezați portocala în poziție verticală pe un tocător.
Tăiați coaja și membrana exterioară, începând de sus. Ținând portocala deasupra unui bol pentru a colecta sucul, îndepărtați segmentele de portocală tăind de-a lungul membranei. Strângeți membrana pentru a păstra sucul suplimentar.
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, tapioca, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și ienibaharul.
Adăugați merișoarele, brandy-ul, coaja rasă și sucul pus deoparte; amestecați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 220°C.
Aduceți amestecul de merișoare la fierbere completă, amestecând constant.
Adăugați feliile de portocală; încălziți bine.
Se toarnă în crustă; se presară cu topping.
Coaceți 10-15 minute sau până când toppingul este auriu. Răciți pe un grătar.