Rețeta de Tartă cu Pesmet și Merișoare și Portocale poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Acest desert are 239 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 12 persoane. Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Vă este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane cu Pesmet și Merișoare , Batoane cu Pesmet și Biscuiți cu Afine și Cod cu Pesmet .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 190°C. Într-un bol mic, amestecați 1-3/4 căni de biscuiți zdrobiți și 1/4 cană de zahăr; încorporați untul topit. Apăsați pe fundul și pe marginile unei forme de tartă neunse, cu diametrul de 28 cm și fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2
Coaceți 7-8 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Lăsați să se răcească pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
3
Pentru topping, într-un bol mic, amestecați făina, zahărul brun și restul de biscuiți zdrobiți și zahăr; încorporați untul rece până se face sfărâmicios. Dați la frigider în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Creață Feliată Mărunt
Pentru Legare
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
4
Răzește fin coaja de portocală suficientă cât să măsoare 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Tăiați o felie subțire de partea de sus și de jos a portocalei; așezați portocala în poziție verticală pe un tocător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Tăiați coaja și membrana exterioară, începând de sus. Ținând portocala deasupra unui bol pentru a colecta sucul, îndepărtați segmentele de portocală tăind de-a lungul membranei. Strângeți membrana pentru a păstra sucul suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
7
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, tapioca, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ceapă Roșie Tocată, Pentru Servire
Tapioca
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați merișoarele, brandy-ul, coaja rasă și sucul pus deoparte; amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
9
Lăsați să stea 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 220°C.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
10
Aduceți amestecul de merișoare la fierbere completă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
11
Adăugați feliile de portocală; încălziți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
12
Se toarnă în crustă; se presară cu topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
13
Coaceți 10-15 minute sau până când toppingul este auriu. Răciți pe un grătar.